You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: Alman Pastası
nisan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:siz ağzınızın tadını bilmiyorsanız biz napalım :D :D

gülücük kahkaha

bunlar bizi oyalıo hadi bir iki tarif daha verelim nisan kahkaha meraktan çatlayacaklar söyleyemiolardır da kahkahakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
RE: Alman Pastası
hepinizi dilim dilim doğrayıp pastanızı yapıp kedilere yedircem kalbolun burdan silcem msj dettt Tongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Cvp: RE: Alman Pastası
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
nisan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:siz ağzınızın tadını bilmiyorsanız biz napalım :D :D

gülücük kahkaha

bunlar bizi oyalıo hadi bir iki tarif daha verelim nisan kahkaha meraktan çatlayacaklar söyleyemiolardır da kahkahakahkaha
HAYIIIIIRRRRifade Yapamazsınız bunuuuu Sad
Daha dokunmadan kurudu irem,
Çöllere bitürlü yağamıyorum,
Siyah gözlerine benide götür,
Artık bu yerlere sığamıyorum...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
aman tamam vermeyiz ama gün gelecek yalvaracaksınız "tarifff "diye o zamnda biz vermeyecez :hııh:
...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
gıcıklık dilmi alın sizeTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: Alman Pastası
bal gibi yaparımkahkaha

bal demişken kahkaha

bal arılarını ince ince doğruyorsunuz önceden kabuğundan çıkardığınız ve tencereye haşlamaya bıraktığınız kaplumbağanın üstüne envayi çeşit böcekle (kara fatma, kara ayse vskahkaha) bi güzel çorba yapıosunuz...

terbiyesi içinkahkaha 3 4 tane kurbağayla birlikte fırına veriyorsunuz e sosta isterim diosanızkahkaha sümüklü böceğin içini boşaltın üstüne

afiyet olsunkahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Yok yok daha fazla kaldıramam ben gidiyorum geri geldiğimde bu tarifleri görmemek duasıyla...gülücük
Daha dokunmadan kurudu irem,
Çöllere bitürlü yağamıyorum,
Siyah gözlerine benide götür,
Artık bu yerlere sığamıyorum...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.