You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ALLAH'tan Başka Kanun Koyucu Yoktur

ALLAH'tan Başka Kanun Koyucu Yoktur

Cezalı Üye
RE: ALLAH'tan Başka Kanun Koyucu Yoktur
ALLAH'tan başka kanun koyucu yoktur diyen biri için yoldan sapmış cümlesinin altını niye boş bırakıyorsunuz.Bir doldurun bakalım nasıl olmuş bu yoldan sapış...Okumadan-dinlemeden iftira atarak ne elde edebilirsiniz ki; koca bir HİÇten başka?İslam uğruna yaptıklarını bilmeden konuşanlar istediği kadar konuşsun!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yazıyı okumaya ıhtıyacım yok,okumaya gerek de yok.ben okumam gerekenlerı okudum ve okuduklarım bana yeterlı.
hem nıye bu kadar savunuyorsunuz kı,sızı nıye rahatsız edıyor dogrular.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Doğrular seni rahatsız etmiş.Ben buraya yazıyı astım,sen ne yaptın?Bir yerden duyduklarınla hareket ediyorsun.Altını doldur dedik ona da yanaşmadın.Sonra da duydukların yetiyorsa onlarla yetinmeni öneririm.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
“İslam’ın görevi, yeryüzünde egemen olan cahiliye düşünceleri ile uzlaşmak, her yerde yürürlükte olan cahiliye uygulamaları ile bağdaşmak değildir. Bu onun ilk geldiği gün görevi olmamıştır, bugün de yarın da misyonu bu olmayacaktır. Cahiliye, yine aynı cahiliyedir. Cahiliye, yalnızca ALLAH’a kul olma ilkesinden ve ALLAH’ın buyurduğu yaşama tarzından ayrılarak ilahi kaynak dışında başka bir kaynağa dayanarak sosyal düzenler, hukuk sistemleri, adetler, gelenekler ve değer ölçüleri ortaya çıkarmaktır. İslam da aynı İslam’dır. Görevi de insanları cahiliyeden çıkarıp ALLAH’ın yoluna eriştirmektir.” (Yoldaki İşaretler, Sh. 100, Hicret Yayınları baskısı)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
anlayamadıgım taraf su:seyyıd kutup sutten cıkmıs akkasık ama ımamı rabbanı,mevlana,beyazıd ı bıstamı hz. kotu.
seyyıd kutup un ıpıyle kuyuya ınmektense,yukarıdakı mubareklerın denızınde bogulurum daha ıyı.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Burada Seyyid Kutub konuşuyoruz.Celaleddin Rumi'den konuşmadık...Dedim ki yazdığın yazıların altını doldur;yanaşmadın kalkıp şimdi de Üstad Seyyid Kutub'a hakaretvari kelamlar ediyorsun.Ya bildiklerini şuraya kaynaklarıyla ekle ya da karnından konuşma!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
gormuyor musun yazıların altı dolu.
ustad seyyıd kutup masonlara masalık eden bır adamdır.yazdıkların da fıkrımı degıstırmeyecek.
ayrıca saygı sınırlarını aşma!
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Bana niye ters gelmesin...Düşüncelerinde faydalandığım birisine hakaret edeceksin bende "iyi yaptın" mı diyeyim. Eğer o hüseyin hilmi ışık ve türkiye gazetesi menşeili yazılarsa kaynakların; sana kolay gelsin diyorum...

Ayrıca saygı sınırlarını nerede ne şekilde aşmışım?..Karnından konuşma kelamı bir hakaret midir?
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.