You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ALLAH'tan Başka Kanun Koyucu Yoktur

ALLAH'tan Başka Kanun Koyucu Yoktur

Profesör
RE: ALLAH'tan Başka Kanun Koyucu Yoktur
sen,nasıl kı ımamı rabbanının metubatını kendıne gore yorumluyorsan onlarda seyyıd kutup kıtaplarını oyle yorumlamıs.hemde hadıslerle ayetlerle desteklemısler sozlerını.
arada hıcbır fark yok.
seyyıd kutup kıtapları okumaktansa ımamı rabbanı,ımamı gazalı,beyazıdı bıstamı kıtapları okurum daha ıyı.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
yorumlama?taha ben kitapta olanları saptırmıyorum kafama göre,neyse sen de onlardan farklı çıkmadın.Allah taassuptan dönmeyi nasip etsin ne diyeyim daha.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
"Müslümanın milliyeti akidesidir."

aynı milletten olmak dileğiyle...
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Tamam arkadaşım sen onları oku...Senin mantalitende birisine ne kadar anlatsak dahi bu yoldan dönmezsin.Ben de bu takip ettiğim yoldan dönmem.Örnek aldığım şahıslar akidevi noktada hata yaparsa onları savunmam mümkün değil.Şirke düşmüş bir Seyyid Kutub'u savunmam da okumam da örnekte almam.

Selametle...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
abi bi ara tartıştığım sofi sırf imam gazalinin,imam rabbaninin,beyazıd bistaminin hatalarını söylediğim için onca delili kabul etmeyip ısrar etmişti.bizim dinimizde kesinlikle örnek alınacak şahıs yalnızca Rasulullah Muhammed(sav)'dir.geriye kalan herkesin sözleri alınır da,atılır da.kimsenin hatalarına taassup edecek değiliz.kişiler üstünden din-inanç-akide bina edilmez,son peygamber de gelip geçtiğine göre bu tüm kişiler için geçerlidir.doğru kim söyleyse söylesin doğrudur.yanlış da sahabe bile söylemişse yine yanlıştır.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
‎"Hayata Hükmetmeyen islam, İSLAM Değildir..
Onu hayatına geçirmeyen MÜSLÜMAN, müsLüman Değildir!.."

Seyyid Kutub
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
Alıntı:‎"Hayata Hükmetmeyen islam, İSLAM Değildir..
Onu hayatına geçirmeyen MÜSLÜMAN, müsLüman Değildir!.."

Seyyid Kutub

İşte İslam gerçeğinin pratize edilmiş, somut tarifi...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.