Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
allah rızası için okur musunuz lütfen
allah rızası için okur musunuz lütfen
![[Resim: ny4qc.gif]](http://s1306.hizliresim.com/1b/9/ny4qc.gif)
basına gelmeyen ınsan ıcın kolaydır sunu yap bunu yap demek ama burdan da elımızden baska bırsey gelmez...
takıntı her ınsanda vardır da senınkı bıraz fazla galıba

mumkun oldugu kadar senın ıcın sorun olan yada sorun olacagını dusundugun seylerden uzak durmalısın.
bır de odaklanma konusu var.beynın hep takıntılı oldugun seylere yonelıyor anladıgım kadarı ıle.bunu degıstırmek ıcın baska seylere odaklanarak kısmen cozumler bulabılırsın.
takıntılı oldugun bazı konularda kucuk kucuk basarılı sonuclar alarak bunu gelıstırebılırsın.
Evet. Var öyle bir ilaç. İsmini öğreneyim buraya yazarım. Sen sakin ol. Cenabı Hak dert vermişse, dermanı da vermiştir, ister ki insan araştırıp onu bulsun.
Şimdi benim buraya gelmem tevafuk oldu; inşaallah sana yardım edebilirim.
Önemli olan senin niyetin. Yani ellerini açıp, "Allahım bana yardım edecek insanları ve yardımlarını ulaştır" demen. Bunu şimdi diyebilirsin. Veyahut da şu var: "Allahım bana katından yardımcı bir kuvvet ver". Bunlar tesirli sözlerdir ama sen bilmeyebilirsin. Sen bunu dedin mi, üstüne düşeni büyük ölçüde yapmış oluyorsun zaten. buradaki insanlar şimdi yorum yazarken içlerinden sana hayır duaları ediyorlar. Belki buraya gelmen bile, o hani "Allaha çok dua ettim bana yardım etmedi" diye düşündüğün Allahın sana bir lütfudur. Nereden bilebiliriz ki? Ve bir şeyler iyileşmene vesile olacaktır. rahat ol sen. Gerekirse hangi ilaç sana gerekiyorsa buluruz ve sana ulaştırırız. Sen rahat ol şimdi. Hiç bir şeyi takmamaya çalışarak gününü daha ziyade dinlenerek ve uyuyarak geçirmeye bak. Halledeceğiz inşallah.
Şu an kurstayim yazını tam okuyamadim eve gidince inşallah yardımcı olmaya calisacagim
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi