You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

allah rızası için okur musunuz lütfen

allah rızası için okur musunuz lütfen

Acemi Üye
RE: allah rızası için okur musunuz lütfen
evet ama yapamıyorum hep üzülüyorum allah neden bana bunları verdi ama hayla allah kurtuluş yolu çıkış kapısı açmadı bana diye üzülüyorum ben bu dertleri çekerken tüm günahlarım affediliyormu ben dünyanın en şanslı insanlarından biri miyim allah katında ve 3 senedir çekiyorum bu hastalığı ahirette allah bana ne yapıcak bu çektiğim şeyler için
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: allah rızası için okur musunuz lütfen
hayır yalanım yok dalga geçmiyorum keklemiyorum klavyeye fareye dokunuyorum bazen umutsuzluğa düşüyorum neden allah dualarımı kabul etmiyor diye okul okurken 8.sınıfta okulun lavabosuna götürüp kitaplarımı ve defterlerimi suyun altında yıkardım sıvı sabunla sonra durulardım bencillik yaptığım yokki benim ilgi çekmeye çalışmıyorum ve ailem de çok üzgün ve kendime güvenim hiç yok sadece yardım istemek için dertlerimi dökmek istedim bu yüzden açtım bu konuyu
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.