You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

allah rızası için okur musunuz lütfen

allah rızası için okur musunuz lütfen

Acemi Üye
RE: allah rızası için okur musunuz lütfen
ve ben ankarada oturuyorum ve ailem beni asla kurslara bile yazdırmıyor ve ailerm beni bir meslek okuluna dahi yazdırmıyor günlerdir ağlıyorum bir keresinde her gece ağlayıp durmuştum kurtulmayı istiyorum ama kurtulamıyorumki çıkış kapıları yok kardeşim ellerini tam olarak yıkamıyor ya doğru düzgün yıkamıyor ya o anlarda benim beynim dönüyor beynim kontrolünü kaybediyor bende kontrolümü kaybediyorum ve beynim o anlarda kilitleniyor bugün de böyle bir yaşadık beynim tüm kontrolünü kaybediyor bende tüm kontrolümü kaybediyorum ve bu sefer kardeşimin üstüne üstüne deli gibi hızlı bir şekilde gidiyorum ve ellerimle ellerini bastıra bastıra siliyorum kardeşimin hayla ellerinde sıvı sabun varsa diye sıvı sabun kpükleri varsa diye kardeşim artık korkuyor ve bu sefer tekrar gidip ellerini yıkıyor kardeşim bu durumdan etkileniyor bugün babam beni evden kovdu kapı dışı etti beni ve annem içeri almıştı beni ve kardeşim sormuş anneme babam ablamı neden kapı dışına çıkarttı diye çok üzüldüm onurumu gururum yıkıldı ailem dövüyor ailem sövüyor beni her türlü laf duyuluyor ailemden bana karşı bunu kardeşim defalarca anneme sormuş çok etkilenmiş çok üzülmüş babam beni kapıyı açtığı gibi itti beni dışarı ben ağlıyordum ağlamaya başladım babam beni kapı dışı etmeden önce diyordum babama anneme yalvırırım kardeşimin ellerini yıkayın diye o sırada ağlıyordum ben ve babam dedi yalvarmalarınımı dinlicez senin dedi bana kolumdan tuttuğu gibi babam beni kapının dışına çıkarttı benim psikolajim bozuk bana böyle davranıldı bugün ve annem geçenlerde kulağıma çok kötü bir şekilde eliyle vurdu ve akciğerlerimin yanlarınada yani kaburgalarımada eliyle çok kötü vurdu o sırada annem yemek yapmıştı ben yemek bile zor yedim yemeğin bile bazısı bıraktım onurum gururum kırıldı ve sırada odama gidiyordum ben odama giderken ağlama tuttu beni ağlıyordum ve annem üzüldü bana ve ailemden çektim ben çekiyorum bir taraftan takıntılar bir taraftan ailem bir taraftan korkular bir taraftan kardeşim ve bir taraftan anneannem
Bunu ilk beğenen sen ol.
Karmakarışıklaşmaktayım
Geçmiş olsun. Ne yap ne et bir şekilde doktora git. Doktordan başka alternatifi yok bu işin.
Zaten inancımız olmasa, var olmanın anlamı, anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?

Dünyada dost ister isen Hazreti Allah yeter,
Mürşid-i kâmil ister isen Hazreti Kur’an yeter,
Delil ister isen Hazreti Muhammed yeter,
Meşgul olmak ister isen ibadet yeter,
İbret almak ister isen ölüm yeter,
Bunlar da yetmez der isen Nâr-ı Cehennem yeter.

[Resim: ny4qc.gif]

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Allah yardımcın olsun...

basına gelmeyen ınsan ıcın kolaydır sunu yap bunu yap demek ama burdan da elımızden baska bırsey gelmez...

takıntı her ınsanda vardır da senınkı bıraz fazla galıba gülücük
mumkun oldugu kadar senın ıcın sorun olan yada sorun olacagını dusundugun seylerden uzak durmalısın.
bır de odaklanma konusu var.beynın hep takıntılı oldugun seylere yonelıyor anladıgım kadarı ıle.bunu degıstırmek ıcın baska seylere odaklanarak kısmen cozumler bulabılırsın.
takıntılı oldugun bazı konularda kucuk kucuk basarılı sonuclar alarak bunu gelıstırebılırsın.gülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
artık ailemden doktorlardan ilaçlardan tıbbdan bile umudunu ümidini kestiler beni kendi halime bıraktılar benim kendime özgüvenim bile yok ben yıkılıyorum kolay kolay ben pes etdiyorum her şeyde çok üzülüyorum ailemden bir sürü laf yedim ve yiyorum küfür yerim ailem den dayak yerim ailemden ağzımı burnumu kanatsınlar bari öldürsünler ailem beni
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
aslinda kendi hastaligini en iyi kendin biliyosun bak. biraz idareni kullan hastaneye yatman lazimsa da yatarsin 1 ay nedir ki iyi olucaksan. isyan konusuna gelince de allah beni uzuyo dualarimi kabul etmiyo vs diyebdusunme. her insanin bu dunyada bi sinavi vardir senimki de bu demek ki oyle dusun dikkat et kalmayasin bu sinavda
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Depresyon tedavisinde kullanılan ilaçlardan almalısın. İşe yarıyorlar. Hiç bir şeyi kafana takmamanı sağlıyor. Akşam hangi ilaçlar olduğunu öğrenip buraya yazarım. Her ne yaşarsan yaşa, olaylara pozitif bakmanı sağlıyor.

Evet. Var öyle bir ilaç. İsmini öğreneyim buraya yazarım. Sen sakin ol. Cenabı Hak dert vermişse, dermanı da vermiştir, ister ki insan araştırıp onu bulsun.

Şimdi benim buraya gelmem tevafuk oldu; inşaallah sana yardım edebilirim.

Önemli olan senin niyetin. Yani ellerini açıp, "Allahım bana yardım edecek insanları ve yardımlarını ulaştır" demen. Bunu şimdi diyebilirsin. Veyahut da şu var: "Allahım bana katından yardımcı bir kuvvet ver". Bunlar tesirli sözlerdir ama sen bilmeyebilirsin. Sen bunu dedin mi, üstüne düşeni büyük ölçüde yapmış oluyorsun zaten. buradaki insanlar şimdi yorum yazarken içlerinden sana hayır duaları ediyorlar. Belki buraya gelmen bile, o hani "Allaha çok dua ettim bana yardım etmedi" diye düşündüğün Allahın sana bir lütfudur. Nereden bilebiliriz ki? Ve bir şeyler iyileşmene vesile olacaktır. rahat ol sen. Gerekirse hangi ilaç sana gerekiyorsa buluruz ve sana ulaştırırız. Sen rahat ol şimdi. Hiç bir şeyi takmamaya çalışarak gününü daha ziyade dinlenerek ve uyuyarak geçirmeye bak. Halledeceğiz inşallah.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 28-05-2013, Saat:10:14 AM, Düzenleyen: iranus prometius.
Profesör
Allah yardimcin olsun
Şu an kurstayim yazını tam okuyamadim eve gidince inşallah yardımcı olmaya calisacagim
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
yaptıklarının yanlış olduğunu mutedil çizgiyi aştığını biliyorsun.. bu bilgiyi biraz inanca dönüştür.. buna kuranım kerim ve mealini okuyarak adım atabilirsin.. bir ilintisi yokmuş gibi görünsede eğer inanırsan değiştiğini hissedersin..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
allah hepinizden razı olsun teşekkür ederim ben bilmiyordum bana bu kadar destek mesajları yazılacağını teşekkür ederim hepinize hepinizden allah razı olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.