You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

AKP YE NEDEN OY VERİLMEZ... iZLEYİN VE İZLETİN!...

AKP YE NEDEN OY VERİLMEZ... iZLEYİN VE İZLETİN!...

Acemi Üye
RE: AKP YE NEDEN OY VERİLMEZ... iZLEYİN VE İZLETİN!...
Herkes kapatma davasından sonra patlayacak krizi düşünürken AKP'li bir vekil, kıyağın da kıyağı emeklilik için yasa teklifi verdi

Kapatma davasında son viraja girildi. İyi-kötü bir sürü senaryo havada uçuşuyor. Ama bir grup milletvekili var ki, onlar olup biteceklerin sadece bir yönüne odaklanmış durumda. Bütün dertleri Meclis 2 yılını doldurmadan gidilecek bir erken seçim..

YASAL ŞART 2 YIL
Bu gerçekleşirse, Meclis'e yeni girmiş 274 vekil kıyak emekli olamayacak. Çünkü kıyak emeklilik için 2 yıl vekillik yapmak yasal şart. İşte bu yasayı değiştirip yeni vekilleri de kıyak emekli etmek için AKP Miletvekili İbrahim Yiğit dün bir yasa teklifi verdi.

NE HESAP AMA
Yiğit'in yaldızlı kelimelerle süslü teklifi özetle 'Vekillerin emeklilikle ilgili düzenlemelerini değiştirme yetkisi TBMM Başkanlık Divanı'nda olsun' diyor.. Türkçesi: Kaşla göz arası değişiklik yapılsın, süre 1 yıla indirilsin 274 milletvekili de kıyak emekli olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Selamın Aleyküm
Elinize sağlık mükemmel bir tartışma olmuş.

Genelde doğrular tartışmalar ile bulunur ama "SİYASET" katii suretle herkesin kendine göre doğrusu veya yanlışı olan bir konu olduğundan birbirinizi kırmak veya üzmek size yakışmayan tek şey olarak ilk defa bu sene oy veren ve siyaset içerisine karışan bir üniversite öğrencisi olarak (Kusura bakmayın ama...) tek kötü yanınız.

Ben ne şekilde kime oy verdiğimi birazdan söyleyeceğim ama (Galiba 3 ay ) bu uzun sürenizin aldığı yazışmanızda kafama takılan ve Siyasi veya dinsel Bilgisizlikmidir bilmem beni düşünmeye zorlayan bir iki şey var...

Sevgili Baklacı abimin sölediği Maide suresinin 51. ayetinde " YAHUDİ VE HRİSTİYANLARI DOST EDİNMEYİN"
diyerek konuyu biraz saptırdığını hissettim...

Çünkü bu konuda çeşitli tefsirler var Dost edinmek ve Dost etmek arasında büyük bi fark göze çarpıyor kanımca

Çünkü bence bu 2 kelime ardında haram ve helal ilişkiside var...

Dost Edinmek; Biraz büyük çaplı bir biçimde sıkı fıkı ilişkide olmak (Daha doğrusu ilişkide olmak zorunda olmak ) ve sözlerine itimat edip onlara yardaklık yapmaktır.

Dost Olmak ise iyilik yapıp dini ve siyası temsil noktalarında diyalog kurup amacın doğrultusunda rahata ermek için bişyleri yapmaktan kastıdır bence.

Bu bağıntıda dost edinmek haramdır... (Bir yönde yorum yapmış olmak zorunda olduğum için söylemiyorum ) kendi fikrimce dini ve siyasi amaçlar üzerinde dost olmak helaldir. bu konuda saptırılmış gördüm biraz...

Bir üst konuda " İSLAM DİNİNİ TANIYAN ÜLKELER ERBAKAN YOKSA ÜLKEMİZİ TANIMAYACAKLARDIR " ve " BİZİM KOLTUK SEVDAMIZ YOK ÖNEMLİ OLAN İSLAMI YAYMAKTIR." denmiş...

2. sinden başlayalım;

Her müslümanın yapmasının gerektiği!! (Altının çiziyorum her müslüman) son hak dinini daha sağlıklı ve daha güçlü bir ,
şekilde nesilden nesine aktarıp yaymak daha sağlıklı ve daha kolay olurdu...

Ne kadar müslüman ablerimin, ablalarımın bulunduğu bir forumda olsa şunu belirtmek isterim ki bir gün tek hakimiyetin müslümanlıkta olacağına inandım hep....

Yüce yaradanın koltuktan oturup düşündüklerini yayan insanları gerektiği kadar koltukta bırakır, gerektiği kadar yanında otutturur... çünkü herkes bi gün layığını blmuşur bulacaktır ilahi adalet vardır... tekrar demekki: İlahi adalet'e maruz kalanlar yanlış yapmışlardır...

son olarak " İslam dinini tanıyan ..." ile başlayan kafama takılmış olan cümlede ise...

Zaten islam dinini öğrenip islam dininin öğrenimini geliştirmek isteyen ülkeler yanlızca bunu Erbakan hocamdan öğrenmeyeceklerini bildikleri vakit Din adına en önemli şeyi ögrenmiş olacaklardır...

Bugün ALLAH (c.c) Dostları Bu davanın arkasında ve destekçisi iseler vardır bir hikmeti...;

Allahın dostu derken APS ile " Allah'ın dostu oldunuz " diye bir kağıtmı geliyor nasıl oluyor?=)Allah'ın dostu belki bir sarhoş belki bir hoca belki bir ögretmen belki sağcı solcu ortacıdır. Allah dostu olduğunu ne siz ne ben ne Hocam ne başbakanımız ne admin ne Sözlük ne o ne bu bilebilir =) en azından ben böyle düşünüyorum sakın düşüncem yüzünden kızmayın yanlışsa öğretin ne olur...

Son sözümde sizin nedense bir lider beğenememenizle ilgili:

R.T.Erdoğan , T.Özal , Çiller Etc. Etc. gibi liderlerin şu zamana kadar + sıda oldu - side Şu anda toprağımızda rahatça yaşamamızı sağlayan Atatürk'e bile dil uzatanlar var günümüzde ...
Ama onlarda haklı, onlarda en iyisini arıyor çünkü bize yüce Allah gönderdiği yüce peygamberimiz Hz.Muhammed ile Liderlik vasıflarını o kadar eksiksiz gösterdiki bize katii suretle lider beğenebileceğimizi sanmıyorum...

Benim oyunda bu yöndeydi ( mühür basılabilecek tüm yerlere mühürü basıp -(bakın Basılabilecek tüm yerlere diyorum yön belirtmeden ) altınada çıkardığım iddaa oynarken kullandığım=) kalemimle Hepinizi toplasanız"O"'nun kadar etmezsiniz ... i yazıp altınada şaşaalı bi imza çakıp yolladım oynumu ben=)

Boşa oy atmayalım boşa gitmesin... kim varki kime atıcas bi o var diyipte katii suretle birbirinizi yemekten başka birşey yapamaszınız=)

Herkes kendi düşüncesi, davranışı dini özgürlükleri ve hayata bakış acısı ile özgürdür...

Yapılması veya yapılmaması gerekenler vardır... her koyun kendi bacagından asılır... ancak tek görevimiz koyuna " bacağın burada bak asılacaksın " demektir....

Partiler gelecek gidecektir. yanlız bakii kalacaklar ve olacaklar bellidir =)

Allah dostu olup hak için çalışmak önemlidir... ve gidipte kumar oynadığm kalemle hak için bişyler yapsamda( iddaa oynadıgım kalemle oy vermek gibi=) kimse benim allah dostu olup olmadığımı bilemez

Saygılarımla

Selamın Aleyküm...

é Edit: Abilerim, ablalarım canlarım ciğerlerim=) bişyler yazdım bu yazmamda sizin yüzünüzden =) tartışmanız o kadar etkilediki beni bişeyler yazasım geldi Buradan allahın verdiği yüce şey olan aklımı çalıştırıp beni düşünceye zorlamasını sağlayan başta BAKLACI=) abime ve okuyan herkese özürümü bir borç bilirim... saçma ve kötü birşey yazdıysam affola...é
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-07-2008, Saat:02:55 PM, Düzenleyen: İmmamm.
Acemi Üye
Yazarlar

22 Ağustos 2008

Bekir COŞKUN
bcoskun@hurriyet.com.tr

Cin...

ADAM bara gidip oturdu, yanında bir devekuşu vardı.

İçkisini içtikten sonra garsona "Hesap ne kadar dedi" ve garson "Üç dolar yirmi sent" deyince tam o kadar parayı çıkartıp verdi.

İkinci gün yine gitti, yanında devekuşu vardı.

İçkisini içtikten sonra garsona borcunu sordu. Garson "Dört dolar on sent" dedi ve adam yine bakmadan cebinden dört dolar on senti çıkartıp tam istenen kadar parayı tezgáha bıraktı.

Üçüncü gün:

Adamın yanında devekuşu vardı, hesabını sordu, tamı tamına hesap kadar parayı çıkartıp ödediğinde barmen sordu:

"Hep hesabınız kadar para var cebinizde...

"Doğru..."

"Bunun sırrı nedir?.."

Adam anlattı:

"Ben bir cinle tanıştım, benim üç dilekte bulunmamı, tamamen yerine getireceğini söyledi. Ben de üç şey istedim; birincisi sağlıklı ve her zaman yakışıklı olmayı, ikincisi her zaman ihtiyacım kadar cebimde para bulunmasını... Ki sen ne kadar hesap istesen biliyorum ki cebimde o kadar para var, çıkartıp veriyorum..."

Garson yine sordu:

"Tamam anladım... Peki bu devekuşu ne?.."

Adam:

"Cine üçüncü dileğim olarak ’Yanımda her zaman uzun bacaklı bir piliç olsun’ demiştim, cin yanlış anladı..."

*

Biz toplum olarak her zaman genç, dinamik, halkın içinden gelen, bizlere benzeyen devlet adamlarımız olsun istemiştik.

Şunlara bakın:

Cumhurbaşkanı; halkın cebinden çıkan ve kaybolan bir trilyon lira davasında "evrakta sahtecilikten" sanık...

Başbakan:

Hakkındaki iddialar "dokunulmazlık" zırhı nedeniyle soruşturulamıyor ve dosyalar tozlu raflarda bekliyor.

Ve memleketin en yüce mahkemesinin verdiği karara göre, her ikisi birden:

"Laiklik karşıtı eylemlerin odağı..."

(.........)

Bizler yorgun, eski, toplumdan uzak devlet adamlarından sonra, idealist gençlerin ülkemizi yöneltmesini istemiştik istemesine...

Olmadı...

Yanlış anladı cin...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
sizler zaten allahtan değil cinlerden ümit beklediğiniz için bu haldesiniz kadeeeeeeeeeeeşşş
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Arkadaşlar tartışmanın bi manası yok. zaten erbakan dönemimde görcemizi gördük. tayyip dönemide çok parlak deil.Al birini vur ötekine.Hepsi aynı tabandan geldii için ikiside aynı.Sizin tartışmanızı mantıksız buldum.Zaten parti kapatılmadı.Kapatılmasına da karşıydım çünkü o zmn ülke iç karışıklığına doğru sürüklenecekti.Zaten ergenekoncuların istediği buydu ama gerçekleşmedi Allah'a şükür.Akpyi de sevmem. Hatta uyuz olurum. neyse İşte akp döneminde satılanlar :
Türk Telekom, Arap'ın.Telsim İngiliz'in.Kuşadası Limanı İsrailli'nin.İzmir Limanı Hong Konglu'nun.. .
Araç muayene işi Alman'ın.Başak Sigorta Fransız'ın.Adabank Kuveytli'nin.İETT Garajı Dubaili'nin.
Avea Lübnanlı'nın.Petkim? Ermeni'nin. (Kazak'a sattık, dediler. Kazağı bi çıkardık.. Ermeni...)
Finansbank Yunanlı'nın...Oyakbank Hollandalı'nın.Denizbank Belçikalı'nın.Türkiye Finans Kuveytli'nin.TEB Fransız'ın.Cbank İsrailli'nin.MNG Bank Lübnanlı'nın.Alternatif Bank Yunanlı'nın.Dışbank Hollandalı'nın.Şekerbank Kazak'ın.Yapı Kredi'nin yarısı İtalyan'ın.Turkcell'in yarısı Finli'nin Rus'un.Beymen'in yarısı Amerikalı'nın.Enerjisa'nın yarısı Avusturyalı'nı n.Garanti'nin yarısı Amerikalı'nın.Eczacıbaşı İlaç, Çek'in.İzocam, Fransız'ın. TGRT(Fox) Amerikalı'nın.Demirdöküm Alman'ın.Döktaş Fransız'ın.Süper FM Kanadalı'nın.
Hepsi TÜRKtü. Sadece 4.5 yıl önce.

'Millete vatan,Vatana Devlet,Devlete Bey gerek!'
NE DİNSİZ TÜRKÜM NE SOYSUZ MÜSLÜMAN
İKİSİNDENDE RABBİME SIĞINIRIM EL_AMAN
MÜSLÜMANIM-TÜRKÜM KUR'-AN'IMDIR TEK REHBER
KALBİMDE İMAN DİLİMDE TEKBİR ALLAH'U-EKBER

TÜRKLÜK BEDENİMİZ İSLAMİYET RUHUMUZDUR, RUHSUZ BEDEN CESET OLUR' Başbuğ TÜRKEŞ
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
İllede gazete okucaz diyosanız da ORTADOĞU'yu okuyun
NE DİNSİZ TÜRKÜM NE SOYSUZ MÜSLÜMAN
İKİSİNDENDE RABBİME SIĞINIRIM EL_AMAN
MÜSLÜMANIM-TÜRKÜM KUR'-AN'IMDIR TEK REHBER
KALBİMDE İMAN DİLİMDE TEKBİR ALLAH'U-EKBER

TÜRKLÜK BEDENİMİZ İSLAMİYET RUHUMUZDUR, RUHSUZ BEDEN CESET OLUR' Başbuğ TÜRKEŞ
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: RE: AKP YE NEDEN OY VERİLMEZ... iZLEYİN VE İZLETİN!...
TÜRKİYEM35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arkadaşlar tartışmanın bi manası yok. zaten erbakan dönemimde görcemizi gördük. tayyip dönemide çok parlak deil.Al birini vur ötekine.Hepsi aynı tabandan geldii için ikiside aynı.Sizin tartışmanızı mantıksız buldum.Zaten parti kapatılmadı.Kapatılmasına da karşıydım çünkü o zmn ülke iç karışıklığına doğru sürüklenecekti.Zaten ergenekoncuların istediği buydu ama gerçekleşmedi Allah'a şükür.Akpyi de sevmem. Hatta uyuz olurum. neyse İşte akp döneminde satılanlar :
Türk Telekom, Arap'ın.Telsim İngiliz'in.Kuşadası Limanı İsrailli'nin.İzmir Limanı Hong Konglu'nun.. .
Araç muayene işi Alman'ın.Başak Sigorta Fransız'ın.Adabank Kuveytli'nin.İETT Garajı Dubaili'nin.
Avea Lübnanlı'nın.Petkim? Ermeni'nin. (Kazak'a sattık, dediler. Kazağı bi çıkardık.. Ermeni...)
Finansbank Yunanlı'nın...Oyakbank Hollandalı'nın.Denizbank Belçikalı'nın.Türkiye Finans Kuveytli'nin.TEB Fransız'ın.Cbank İsrailli'nin.MNG Bank Lübnanlı'nın.Alternatif Bank Yunanlı'nın.Dışbank Hollandalı'nın.Şekerbank Kazak'ın.Yapı Kredi'nin yarısı İtalyan'ın.Turkcell'in yarısı Finli'nin Rus'un.Beymen'in yarısı Amerikalı'nın.Enerjisa'nın yarısı Avusturyalı'nı n.Garanti'nin yarısı Amerikalı'nın.Eczacıbaşı İlaç, Çek'in.İzocam, Fransız'ın. TGRT(Fox) Amerikalı'nın.Demirdöküm Alman'ın.Döktaş Fransız'ın.Süper FM Kanadalı'nın.
Hepsi TÜRKtü. Sadece 4.5 yıl önce.

'Millete vatan,Vatana Devlet,Devlete Bey gerek!'

yav biz KURTLAR'IDA gördük. akpden önce neler neler sattıklarını gördük... biz zaten yabancı olan bankaları yabancılara vermekle türkiyede ekonomiyi güçlendirdik. ama siz anasol-d hükümeti olarak sattığınız şeyler türkiyeye geri dönüşüm olarak HİÇ BİR ŞEY getirdi. yani boş...ekonomiyi nasıl batırdığınızı gördük.krizi nasıl yarattığınızı gördük. BİZ MİLLET OLARAK ÇOK ŞEY GÖRDÜK KARDEŞ.istersen eski gördüklerimi bir bir anlatmayayım burada
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.