You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

AKP YE NEDEN OY VERİLMEZ... iZLEYİN VE İZLETİN!...

AKP YE NEDEN OY VERİLMEZ... iZLEYİN VE İZLETİN!...

Profesör
RE: AKP YE NEDEN OY VERİLMEZ... iZLEYİN VE İZLETİN!...
ya güldürmeyin beni senin hocan iktidara geldi de ne oldu? imam hatipler kapandı, üniversiteye girişler kapandı kuran kursları kapandı birsürü şey oldu. tabi sen o zamanlar daha bebeydin bilmezsin.En azından tayip onlar gibi kaçıp gitmedi korkmadı helal olsun adama.

adam gibi adam tayyip erdoğangülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Cvp: RE: AKP YE NEDEN OY VERİLMEZ... iZLEYİN VE İZLETİN!...
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya güldürmeyin beni senin hocan iktidara geldi de ne oldu? imam hatipler kapandı, üniversiteye girişler kapandı kuran kursları kapandı birsürü şey oldu. tabi sen o zamanlar daha bebeydin bilmezsin.En azından tayip onlar gibi kaçıp gitmedi korkmadı helal olsun adama.

ne kaçması ya...
Biz tayip gibi tek başımıza mı geldik başa? Bırak tek başınayı adamlar bu da yetmez bize Cumhurbaşkanlığı verin dediler... Bu saf halk yine verdi.
Şu an türkiyede en yetkili söz sahipleri bunlar!
Bizim gibimi kıyaslıyosun abi? Tayip in işledği cürümleri çarşaf çarşaf siteye yazdık.
Bi onlara göz at..
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya güldürmeyin beni senin hocan iktidara geldi de ne oldu? imam hatipler kapandı, üniversiteye girişler kapandı kuran kursları kapandı birsürü şey oldu. tabi sen o zamanlar daha bebeydin bilmezsin.En azından tayip onlar gibi kaçıp gitmedi korkmadı helal olsun adama.

ne kaçması ya...
Biz tayip gibi tek başımıza mı geldik başa? Bırak tek başınayı adamlar bu da yetmez bize Cumhurbaşkanlığı verin dediler... Bu saf halk yine verdi.
Bizim gibimi kıyaslıyosun abi? Tayip in işledği cürümleri çarşaf çarşaf siteye yazdık.
Bi onlara göz at..

hey ALLAHIM BİR ŞEY DEMİYORUM BU KONULARA CEVAP YAZMICAM AMA BÜTÜN HALKA SAF DİYON SÜHİM Bİ SİZMİSİNİZ KURNAZgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Çok şükür...

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
üşenirim okuyamam kendi aklım bana yeter gülücük iyiliğine kötülüğüne bişey diyemem ama en azından cesur adam yapmak istiyo anayasa mahkemesi bozuyo ne yapsıın.. 27 nisanı unutma askere nasıl posta koyduğunu.. erbakan hoca tankllar yürüyünce arkasına bakmadan kaçmıştıgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:üşenirim okuyamam kendi aklım bana yeter gülücük iyiliğine kötülüğüne bişey diyemem ama en azından cesur adam yapmak istiyo anayasa mahkemesi bozuyo ne yapsıın.. 27 nisanı unutma askere nasıl posta koyduğunu.. erbakan hoca tankllar yürüyünce arkasına bakmadan kaçmıştıgülücük

alkışSmilealkışSmilekarizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

ne kaçması ya...
Bi onlara göz at..

karizm

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
General

alkışSmilealkışSmilealkışSmile

türkiyede başbakan olacak birisi var o da şimdi başbakankarizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
haklıın kardeşimde cumhuriyet halh partisi yada genç partiyemi verecegiz oyumuzu söyler misin
erbakanıda gördü bu millet kimin ne oldugunuda iyi biliyor merak etme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-06-2008, Saat:09:57 PM, Düzenleyen: NaSuH.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.