adam gibi adam tayyip erdoğan
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya güldürmeyin beni senin hocan iktidara geldi de ne oldu? imam hatipler kapandı, üniversiteye girişler kapandı kuran kursları kapandı birsürü şey oldu. tabi sen o zamanlar daha bebeydin bilmezsin.En azından tayip onlar gibi kaçıp gitmedi korkmadı helal olsun adama.
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya güldürmeyin beni senin hocan iktidara geldi de ne oldu? imam hatipler kapandı, üniversiteye girişler kapandı kuran kursları kapandı birsürü şey oldu. tabi sen o zamanlar daha bebeydin bilmezsin.En azından tayip onlar gibi kaçıp gitmedi korkmadı helal olsun adama.
ne kaçması ya...
Biz tayip gibi tek başımıza mı geldik başa? Bırak tek başınayı adamlar bu da yetmez bize Cumhurbaşkanlığı verin dediler... Bu saf halk yine verdi.
Şu an türkiyede en yetkili söz sahipleri bunlar!
Bizim gibimi kıyaslıyosun abi? Tayip in işledği cürümleri çarşaf çarşaf siteye yazdık.
Bi onlara göz at..
iyiliğine kötülüğüne bişey diyemem ama en azından cesur adam yapmak istiyo anayasa mahkemesi bozuyo ne yapsıın.. 27 nisanı unutma askere nasıl posta koyduğunu.. erbakan hoca tankllar yürüyünce arkasına bakmadan kaçmıştı
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:üşenirim okuyamam kendi aklım bana yeteriyiliğine kötülüğüne bişey diyemem ama en azından cesur adam yapmak istiyo anayasa mahkemesi bozuyo ne yapsıın.. 27 nisanı unutma askere nasıl posta koyduğunu.. erbakan hoca tankllar yürüyünce arkasına bakmadan kaçmıştı
alkış
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya güldürmeyin beni senin hocan iktidara geldi de ne oldu? imam hatipler kapandı, üniversiteye girişler kapandı kuran kursları kapandı birsürü şey oldu. tabi sen o zamanlar daha bebeydin bilmezsin.En azından tayip onlar gibi kaçıp gitmedi korkmadı helal olsun adama.
ne kaçması ya...
Biz tayip gibi tek başımıza mı geldik başa? Bırak tek başınayı adamlar bu da yetmez bize Cumhurbaşkanlığı verin dediler... Bu saf halk yine verdi.
Şu an türkiyede en yetkili söz sahipleri bunlar!
Bizim gibimi kıyaslıyosun abi? Tayip in işledği cürümleri çarşaf çarşaf siteye yazdık.
Bi onlara göz at..
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya güldürmeyin beni senin hocan iktidara geldi de ne oldu? imam hatipler kapandı, üniversiteye girişler kapandı kuran kursları kapandı birsürü şey oldu. tabi sen o zamanlar daha bebeydin bilmezsin.En azından tayip onlar gibi kaçıp gitmedi korkmadı helal olsun adama.
alkış
alkış
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.