üstelik bu yaşta
))
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
üstelik bu yaşta
))

giderayak işlerim var bitirilecek, 
giderayak işlerim var bitirilecek, 
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vala ben konuya hiç bakmadım direk daldım onun içni bişey diyemicem zülce

zeynep visal Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aynen arkadaşımda....gelde bunu insanlara anlat....bende milli görüşcüyüm ve taşkilatlarda aktif çalısıyorum..ama insanlar bağnaz bağnaz bunları duymak istemiyor...ama umut mürera abimizin de seçim çalışmalatrımızda dediği gibi. ;
bizim derdimiz barajı geçmek değil sıratı müstakimi geçmek.....
gönül_çelen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak kardesım dedıgın sözlere dıkkat et milli goruscu olabılırsın ama bızım görüslerımızede saygı duymak zorundasın sen saadetlı olabılırsın ama oylar ortada okadar calısma yaptıgınız halde bı sonuc elde edemedınız bız bıle sızın kadar calısmadık ama genede kazandık ve kazanıcaz:şampiyon:zeynep visal Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aynen arkadaşımda....gelde bunu insanlara anlat....bende milli görüşcüyüm ve taşkilatlarda aktif çalısıyorum..ama insanlar bağnaz bağnaz bunları duymak istemiyor...ama umut mürera abimizin de seçim çalışmalatrımızda dediği gibi. ;
bizim derdimiz barajı geçmek değil sıratı müstakimi geçmek.....
burada bi yanlışlık olduğunu düşünüyorum. elbette bir müslüman olarak hedefimiz ahiret hazırlığı. ama sizde taktir edersinizki osmanlıda bile padişahların bağlı olduğu mürşitler yani ozamanın din adamları devlet işlerinin ayrı olduğunu din işlerini ayrı olduğunu söyleyerek siaseti ayrı bir kefeye koymuşlardır. ben laikliğide böyle tanımlıyorum.ama kimileri bu ikisini bir tutarak siyaset yapmaya çalışıyorlar.sanki biz müslüman değilmişiz gibi kendi partilerinizi üstün tutmaya çalışıyorsunuz
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.