You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

AKP'NİN YAPTIKLARI....

AKP'NİN YAPTIKLARI....

Forumcu
Cvp: RE: AKP'NİN YAPTIKLARI....
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amaller niyetlere göredir.. Niyetleride sadece Allah bilir..
Ama şöyle bir gerçek varki AKP ye çoğu insan kendi menfaati için oy kullanıyo.. Çevremde Akp nin baş sıralarında bulunup neden partinin üyesi olduğunu dinlediğim isimler çok... Geçen seçimde İDO da çalışan lardan kime oy kullandıklarını resimle çekmelerini istemişlerdi.. Akp ye oy kullnmayan işten atılcak diye.. Bu dedikodu fln değil yani şahsen amcamın kızı.. Ayrıca bn bizden başkası hak yolda değil demedim.. Sağcı veya solcumusun.. Neden üzerine alınıyosun.

ama sonuçta sen sağcı veya solcu olmasanda seni sağcı veya solcu diye ayıranlar var. tabi bu sağcı solcu davasını büyütünlerden biride refah partisi değilmiydi?
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
RE: AKP'NİN YAPTIKLARI....
Kesinlikle değildi... Sağ dedince akla saadet partisi geldiğinide ilk defa snden duyuyorum..gülücük Sağcı parti MHP, solcu dedikleride CHP dir..
Sağ sol çatışmaları olduğu zamanlar biz bu sloganla dikkat çektik ve Refah şahlanışa geçtigülücük
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
...DeRsAaDeT...
yine mi akp tartışması ya kardeşler düşünecek baska dertler varken..neyse akp nasilsa yapmak istediğini yapiyor alan memnun satan memnun memnun olmaynlarsa bosuna tepiniyor...
Bunu ilk beğenen sen ol.
...DeRsAaDeT...
Cvp: RE: AKP'NİN YAPTIKLARI....
musty Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zülcenaheyn.!' Evet malesef boşuna tepiniyoruz onca kanıtlanmış belgeyi gözünüzün önüne getirmeme rağmen hala bunları diyorsunuz ya işte bu zihniyet yüzünden türkiye buralara geldi. Allah bilir 1 satırını bile okumamıştır kimse yazdıklarımın.Körü körüne akp iyi yaşasın recep tayyip yaşasın dinci kardeşimiz orada 34 madde sıraladım bakın bakıyım hangi biri örf adete töreye dinimize uyuyor? nolur 1 bakın[/b]

birincisi ben kimseyi savunup taraftar olduğumu söylemedim sadece yürüyen devran budur dedim..ikincisi sadece dikkati dertlenecek baska mesleler varken böyle siyasi saçmalıklarla uğraşıyorsunuz ona çekmeye çalştım..filistin de insanlar can çekişiyor...burada kardeşler hangi partinin arkasında olsak ta karşı tarafı yıldırsak diye bakıyorsunuz..savunmalarınız bosuna herkes yapacağini yapiyor..bilinçli bir toplum yok mu peki hayır var ama burada mesleyi büyüterek bir yere varamassınız farklı çalişmalarla toplumu aydınlatın...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
eğer bir işte çalışıyorsanız veya işyeri şahibi bir esnafsanız zaten durumu biliyorsunuz demektir yok öğrenci isenizki yorumların çoğundan öyle olduğu belli oluyor zaten o zaman akşam babanızla bir toplantı yaparak bu konuyu bir tartışın tuzu kurular ve akp,den nemalanan,lar hariç (kömür,belediye yardımı, burs vs,vs ) hariç bu görüşmeden daha objektif yorumların çıkacağına inanıyorum........
BENİM BAHADIR ASKERLERİM SABIR VE ZAMAN,DIR
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
AKP VE CEVRESİNDEKİLER GÖRDÜĞÜM EN İYİ KAN EMİÇİLER VE SIRTLANLAR Bİ KARDEŞİMİZİN FIKRASI VAR BENCE HEPİNİZ ONU OKUMALISINIZ AKP DEN NASIL KUTULURUZ DİYE BAŞLIYOR :
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Alıntı:IMF'ye olan borç miktarı azaldı ve devletin tüm borcu kapatacak miktarda kasasında gelir birikimi oldu...
*Faiz düştü...
*Dolar Geriledi...
*Ekonomik Hortumcuların hortumu tüm yargısal piyonların sabotajlarına rağmen kesildi...
*Kişi başına gelir miktarı yükseldi...
*Ülke büyüme ve ilerleme oranında artış görüldü...
*Derin Devlete çelme takıldı...
*Uzan-san Sabotaj,İstihparat ve Sömürü Hortum İmparatorluğu Yıkıldı

1 IMF'ye olan borç miktarı azaldı hayır azalmadı çoğaldı
azalsaydı kapısına dayanıp dilenmezdi
dilenmek zorunda yoksa memurunun maaşını ödeyemez

2 Faiz düştü...hayır düşmedi arttı hatta halk faiz dahi ilgisini çekmiyor

ne olur ne olmaz devlet batırırda paramamıza el koyar korkusuyla kendi evinde yastık altında altın olarak saklıyor

3 *Dolar Geriledi... hayır hatta fırladı dolarla borçlananlar intihar edenler oldu

4 *Ekonomik Hortumcuların hortumu tüm yargısal piyonların sabotajlarına rağmen kesildi...hayır kesilmedi sadece hortumların yönü değiştirildi

5 *Kişi başına gelir miktarı yükseldi evet kapitelist zenginlerin payları yükseldi

6 Ülke büyüme ve ilerleme oranında artış görüldü...evet ekmeğe yağa şekere temel ihtiyaçlarda zamda ilerleme oldu ama asgari üçrette bir türlü ilerleme olmadı

7 *Derin Devlete çelme takıldı evet çelme takıldıda türk halkınada akp sayesinde amirikan gancası taklıdı

8 *Uzan-san Sabotaj,İstihparat ve Sömürü Hortum İmparatorluğu Yıkıldı evet yıkıldı da yeni damat albayraklar imparatorluğu kuruldu dimi
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.