You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

AKP'NİN YAPTIKLARI....

AKP'NİN YAPTIKLARI....

Uzman
RE: AKP'NİN YAPTIKLARI....
evet kesınlıkle sana katılıyorum sevracım yorum yapar ınsan yaa
mircizademisin nesın sende gıt baska yere yaz alakasız konularını burası benım actıgım bır konuydu sen batırmadan oncegülücükyenı konu ac cok meraklıysan bunları yazmaya

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
kardes gıt kendıne baslık ac dedık eger yazmak ıstıyosan bu sacma seylerını benım baslıgımdan uzak dur...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
sizlerin sözünü ettiğiniz hiristiyan toplumlarda olur müslüman toplumlarda şu camii benim sen benim camii me gelemezsin diye bir kural yok ancak hiristiyan toplumlarda herkesin kilisesi ayrı ayrıdır demokrasilerdede tapusu senin üzerinde olmiyan bir şey senin değildir hele hele böyle forumlar halka açık forumlardır burada senin gbi hırsızı koruyanlarda olacaktır bizler gibi hırsızı deşifre ednlerde olacaktır sen başka foruma git yaz deme hakkına asla ve asla sahip değilsin senin sahip olduğun şey bu gibi forumlarda benim yazdıklarımı okumamak gibi bir hakkın var veya okuduğunu yanlış bulduğunu eleştirme hakkınada sahipsin amma forumdan çik hakkına asla ve katt'a sahip değilsin

Göbeğini kaşıyan adama...

NE düşünüyorsun?..

Sence nedir bu olanlar?..

Farkına vardın mı?..

Biraz olsun çalışır gibi oldu mu kafan, göbeğini kaşıyan adam?..

(.........)

Bak:

Almanya’da camilerin avlusunda insanlardan "yoksullara yardım" diye para toplamışlar. O paraları bavullara doldurup doldurup kaçak-gizli yollarla Türkiye’ye getirmişler.

Kayıt-kuyut yok...

Bir Alman savcı, sen git yakala düzenbazları.

Yargılamanın ikinci duruşması yapıldı, kimi sanıklar var ki; o paraların Başbakan’a kadar gönderildiğini söylüyorlar, bu Almanların soruşturma kayıtlarında mevcut.

İşin içinde AKP’nin RTÜK Başkanı da var.

RTÜK ne işe yarar sence?

O televizyonların "ahlaki" yayın yapmasını sağlamak için kurulmuş, geçen seneden bu yana da filmlerde bile içki bardağı gözükmesini "dinen haram" diyerek yasaklamış bir yerdir...

Ama oranın AKP yandaşı başkanı, "Müslümanları kandırıp paralarını alarak bavulla Türkiye’ye getirip cebe atmaktan" sanık.

Almanya’ya gitse yargılanacak.

Ve Başbakan olsun, Adalet Bakanı olsun (tıpkı geçen gün AKP Genel Başkan Yardımcısı’nın belgeli rüşvet rezaletinde olduğu gibi) tüm bunları görmezlikten geliyorlar.

Alman savcı harekete geçiyor da Türk savcılar oralı değil.

Ve Alman savcı, Türk hükümetinin soruşturmanın durdurulması için baskı yaptığını söylüyor...

*

İşte böyle; göbeğini kaşıyan adam.

Bilmiyorum bir şey anladın mı?..

Bence bir an için göbeğini kaşımayı bırakıp kafanı kaşısan, ben diyorum ki bir ihtimal anlarsın.

Ama bu çok düşük bir olasılıktır.

Çünkü ne okursun, ne izlersin, ne görürsün...

Ne anlarsın...

Ve tüm bu rezillikleri, vurgunları, soygunları, düzenbazlıkları sana güvenerek yaparlar...

Senden aldıkları oyla aslında seni soyarlar da anlamazsın sen...

Sen göbeğini kaşımaya devam et istersen...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Ampulde arıza!

Başbakan’ın çok tekrarladığı bir slogan var hani: Durmak yok, yola devam!

Bence frene basıp durmak, olup bitene bakmak lâzım. Arızalar artmaya başladı çünkü. Bu yolun selâmete gitmediği görülüyor.

Baksanıza her yeni yolsuzluk olayında AKP’nin organik ilişkisi bulunmadığını kanıtlamak zorluktan imkânsızlığa dönüşüyor.

Birkaç ay öncesine kadar AKP “dişli bir iktidar” idi.

Kurumsal çaplı imar yolsuzluğu Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli’yi götürdü.

Ama bu arada millet, Şaban Bey’in bağımsız bir dişli değil, para basan bir çarkın parçası olduğunu da iyi anladı. Yolsuzluktan istifa etmek zorunda kalmış bir yöneticiye parti liderinin övgüler düzmesi, ayakta uyuyanları bile uyandırmaz mı?

Şimdi siyasal İslâm piyasasının merhamet ışığı olarak şişirilen Deniz Feneri arıza yapmış bulunuyor. İddialar inanılır gibi değil.

Işığı sönmüş medya

Alman mahkemesindeki yargılama, Türkiye’ye uzanan suçları ve “Allah ile aldatma”nın çeşit çeşit günahını belgelerle gözlerimizin önüne seriyor.

Ama yazık ki halkın önemli bir kesimi göremiyor bu tiksindirici gerçekleri.

Çünkü tarikat ve cemaat disiplinine sokulmuş ilişkilerin bazı medya kuruluşları ile bazı kalem sahiplerini nasıl birer siyasal köle haline getirmiş olduğunu ibretle izliyoruz.

Bu medya kuruluşları ve içindeki oyuncular, okurlarının güven duygularını, onları olan bitenlerden habersiz bırakabilmek için kötüye kullanıyorlar. “Üç maymun”u oynuyorlar!

Düne kadar vicdanlarını bastırdılar diyelim peki dünkü gelişmenin patlatacağı hicap duygusuna nasıl dayanacaklar?

Çünkü Alman savcının sunduğu iddianamede, Almanya ve Türkiye’de birbirleriyle ilişkili şirketlerin sahiplerinin Milli Görüş ve AKP’ye sıkı sıkıya bağlı oldukları tespiti yapılıyor, ardından şu sarsıcı iddia ortaya konuyor:

Adalet partinin adı

“Dava süresince soruşturmalara defalarca siyasi etki yapılmaya, bilhassa Türk hükümeti tarafından tutukluluğa mani olunmaya çalışılmıştır!”

İktidarın yargı ile kavgası milli sınırları aşmış durumda. Çünkü iddianamede adı geçen bir kişi şu an Türkiye’deki radyo-TV yayıncılığının kamu otoritesini temsil ediyor.

Dün CHP lideri Baykal’ın gündeme getirdiği iddia, girdabı Başbakan’ın kapısına kadar taşımıştır.

Çünkü iddianameye göre dernek, Başbakan Erdoğan’a teslim edilmek üzere bir Alman organizatöre miktarı açıklanmayan yüklü bir para emanet etmiştir.

Baykal “Aldın mı?” diye soruyor Erdoğan’a.

Adalet Almanya’da işleyecek, bize de dedikodusunu yapmak mı düşecek?

Uzmanlar “Delil varsa Türkiye’deki savcılar da soruşturma başlatabilir” diyorlar.

Delil yığınla ama iktidarın kontrol ettiği bir yargı düzeninde o cesareti gösterecek kahraman kolay kolay çıkmaz.

AKP niçin bağımsız yargı istemiyor? Cevabı burada!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Çelik, Apo’yu ders kitabına soktu! ( BİR BU EKSİKTi)

8. sınıfların İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersi kitabında bölücübaşının da yer alması, Atatürk’e, şehitlere ve Türk milletine yapılmış bir saygısızlık olarak değerlendirildi.

Karara tepki gösteren Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, “Buna asla göz yumulamaz. Milli Eğitim Bakanlığı yaptığı bu hatadan derhal dönmelidir” dedi.

Teröristbaşı Öcalan’ın emriyle saldırıya geçen hainler yüzlerce masum yavruyu delik deşik ederek katletti.

Bebek katili ders kitaplarına girdi
Türk Eğitim-Sen tarih kitaplarında Öcalan’ın isminin yer almasının Atatürk’e, şehitlere ve Türk
milletine saygısızlık olduğunu belirtti

Haber: Sümeyra YILMAZ
Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, ilköğretim müfredatlarının yenilenmesi projesi kapsamında değiştirilen 8. sınıf İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük kitabında bebek katili terörist başı Abdullah Öcalan’ın yer almasının, eğitim camiasını şoke ettiğini kaydetti. Koncuk, “Türkiye’de büyük katliamların sorumlusu olan, gözünü kırpmadan kundaktaki bebekleri öldüren, terör belasını başımıza saran Öcalan’ın adının ders kitabında geçmesi Türk milletinin onurunu zedelemiştir. 8. sınıf İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük kitabında terörist başının adı ’1990’lı yılların en önemli olaylarından biri de Suriye’de saklanan bölücü örgüt başının 1999’da Kenya’da yakalanarak Türkiye’ye getirilmesidir’şeklinde yer almıştır. Bu ifade bile terör örgütünün propagandasının yapılmasına vesile olacaktır” dedi.

Büyük bir hata
Türkiye’nin terörden dolayı büyük acılar yaşadığını anlatan Koncuk, bugün hala şehitlerin ve masum vatandaşların ardından gözyaşı döküldüğünü ifade ederek, “Dünyaya bile PKK terörünü yeni yeni kabul ettiriyoruz. İşte böyle bir ortamda terörist başının olumlu ya da olumsuz ders kitabında yer alması PKK konusunda geri adım attığımızın göstergesi olacaktır. Buna asla göz yumulamaz. Milli Eğitim Bakanlığı’nın böyle bir hataya nasıl düştüğünü anlayabilmek mümkün değildir” açıklamasında bulundu.

Tarih affetmeyecek
Koncuk, Öcalan’ın ders kitaplarına girmesine nasıl karar verildiğini sorarken, “Bu topraklarda 1 milyon Ermeni, 30 bin Kürt öldürüldü” diyen Orhan Pamuk’un da ders kitaplarında yer aldığına işaret ederek, “Bu, hükümetin Ermeni politikasında havlu attığını göstermektedir. Peki şimdi hükümet terörist başının yakalanışını ders kitabına alarak, PKK konusunda da mı havlu atmaktadır?” sorularını sordu. Koncuk, tarih kitaplarında Öcalan’ın isminin yer almasının Atatürk’e, şehitlere ve Türk milletine büyük bir saygısızlık olduğunu belirterek, “Bakanlık derhal yaptığı hatadan dönmeli” dedi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
miricizadeye:
köşe yazılarını kopyalayıp yapıştırdığın bi grup marjinal azınlık 3-5 'yazar tayfası' nın ülke gündemini özellikle 'ergenekon çetesini' ört-bas etmek için iktidara yüklendiğini kamuoyu çok iyi biliyor sizin gibi at gözlüğü takmış sadece kendini haklı çıkarmaya daha doğrusu üste çıkarmaya amiyane tabirle -zeytinyağlılık' yapmaya çalışanlarada geçit vermiyecek bu millet size
tekrar ediyorum konu başlığıyla alakalı yorum yapın ya da ayrı başlık açın bu ne perhiz be ne lahana turşusu...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
dimi cnm yaa dıyorum dıyorum anlatamıyorum Smilebatırdı benım cananım konumu...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
konu AKP nin yaptıkları konusu değilmi peki yukarda bahsedilen ders kitaplarına sayın dediği teroristin resmini koyan AKP zihniyeti değilmi bunu yapmakla ne yapmak istiyor kendi iktidarını sürdürebilmek için ülkenin menfaatlerini bir teröristin ayakları altına alıyor sadece güneydoğudan oy almak kendi iktidarını sürdürmek için ergenekon olayından bahsediyorsunuz orada üst düzey komutanların tutuklanmasıda güneydoğuya bir mesajdır bakın bu ülkede ben istediğimi yaparım mesajıdır 35 yıl askerlik yapmış ordunun her kademersine görev yapmış komutanları içeri almak birtek terorist başını ders kitaplarına koyan AKP zihniyetine yakışır benim gibi vatanını seven TÜRK olmaktan gurur duyan ordusunu askerini sevip bağrına basan vatandaşları üzer ha bunu derken suçluysa bağışlanmalarınıda istemem herkes bu ülkede yapmış olduğu suçun yapmış olduğu ihanetin cezasını çekmeli bakın deniz feneri derneği almanyada bazı iddialarla yargılanıyor burada AKP nin ve başbakanın hükümetin kıçları tutuştu hemen konuyu değiştirmeye çalışıyor bazı basın patronlarınla polemiğe giriyorlar niçin bu ülkenin başbakanı yargının yolunu açıp suçluların adalet önünde hesap vermesini sağlaması gerekmezmi ama nerede öyle başbakan öyle devlet adamı bizimki sadece kendi yalakalarını adalet önünde hesap vermekten korumak için iktidar oldu başbakan oldu aslında bu eleştirileri ben değil sizler özeleştiri yapıp eğer başbakanınızı iktidarınızı seviyorsanız ve devam etmesini istiyorsanız bunları ve başbakanın yalaka paçavra gazeteleri yapması lazımki başbakanı daha fazla hata yapmamaya azami özengöstermesi için eğer siz burada yanlışları ghörmeyip şakşakçılığa yağcılığa dervam ederseniz başbakan çok daha yanlış yapıp yarın sizlerede ananıda al git diyecektir bundan hiç kuşkunuzolmasın...................
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
İŞTE TABLO...
Nazlı Ilıcak’a bile tahammül edemiyorlar!
Eski tanıdığım ve dostum olan Nazlı hanımı AKP yağdanlığı olalı beri hep eleştirdim, ama itiraf etmeliyim ki ona olan saygımı hiç yitirmedim. Nazlı hanım deli-doludur ama karakterli bir hanımefendidir. Zaman zaman gel-gitleri olur, lakin doğrucu bir tarafı hep vardır. İşte Nazlı hanımın o doğrucu tarafı bugünlerde tezahür edip zülfüyare, yani AKP’nin yolsuzluklarına dokununca biatçı medyanın şeyhleri fişi çekmiş ya da çekerim tehdidinde bulunmuş. Nazlı hanımın birkaç gündür yazıları gazeteye konmuyor.
Akıbetinden NTV’de izlediğim Ilıcak da kuşkuludur. Bize göre Nazlı hanımın işine hemen son vermezler, yapılan ihtardır. Ilıcak aynı tutumu sürdürürse kalem o zaman kırılacaktır. Ahmet Taşgetiren’in Yeni Şafak’tan kovulması bunun örneğidir. İşte görüyorsunuz, sözde özgürlükçü olan AKP’nin hali budur. Yıllar yılı kendilerine militanlık yapan Nazlı Ilıcak’ın yapıcı bir eleştirisine bile tahammül edemiyorlarsa gerisini siz tasavvur edin...
İşte bunun için biz bunlara tramvay demokratları diyoruz... Bu arada aylar önce AKP’li kalemşorlar yazımıza binaen bize hakaret eden M. Ali Ilıcak’a bu son tabloyu armağan ediyoruz. İyi bak Mehmet Ali, AKP budur işte!Sebahattin ÖNKİBAR
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-09-2008, Saat:12:45 AM, Düzenleyen: miricizade.
Yeni Üye
miricizade o zaman sen chp ye oyunu ver.hem o çarşaflılara da onları ezmeyn bu onlarn hatası değil diyor. neticede akparti yi din düşmanlığıyla vs sucluyorsun ayık olduğun zaman bi ara son 20 yılı düşün...bilmem becerebilir misin?
Değerliaeozsoy92, kullanıcısı Dec 2008 tarihinden beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum üyesidir..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.