You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

AKP'NİN YAPTIKLARI....

AKP'NİN YAPTIKLARI....

LoadinG....*
RE: AKP'NİN YAPTIKLARI....
bu sefer %70 le gelıozzzzzzzz

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
meyvelı olan agacı taslarlar.

eh agac bırgun yıkılacak ama daha zamanı var

ıhtıyac var suan o agaca

tesekurler
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Selim abi bn bu sözünden içten içe akp nin bi gün biteceği düşüncesine kendini alıştırmaya çalıştığını anlıyorumgülücük..
Ağacın verdiği son çürük meyveler.. Toprağı çürük meyve veren ağaçlarla heba etmemek lazım.. Vakıflar yasasıyla toprağımıza başkalarının girip gençlerin dejenere olmasınına sessiz kalmamak lazım..
Amarika için değil.. İslam ülkeleri için Amerikaya karşı mücadele etmek lazım..
Bu ağacı kesmek lazım.. Hak yolda şü rükuya eyilen ağaç gibi bi meyve veren ağaç dikmek lazım.. Milli Görüşle Şahlanışı görmek lazım..
gülücük
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
agac yıkılacak dedim evet

ama daha vakti var(biz göremeyiz yıkılmasını belki)

bu vakit ıcerısınde türkiye gercek türkiye olacak

bundan adım kadar eminim

yeterki ülkemiz sahlansın bu milli görüş veya baska araclarla olsun

tesekurler
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
arkadaşlar türkiyeyi bundan önceki hükümetler adeta bir çöplüğe çevirdi
tayyip erdoğan bu çöplükte gül yetiştirmek istiyor ve bir gün o gül yetişecek herşeyi boşverin ne demişler ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
yani i.. ürür kervan yürür vesselam
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Ampülleri kapatın yıldızları göreceksiniz.....
DeğerliSusDinle, kullanıcısı Dec 2008 tarihinden beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum üyesidir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Çöplük olarak görenler çöpleride sizsiniz galiba...[/b]
DeğerliSusDinle, kullanıcısı Dec 2008 tarihinden beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum üyesidir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
sen kendini karanlığa mahkum etmek istiyorsan kapat ampulünü ama ben kapatmıycam karanlık zihniyeti istemeyen hiç kimse kapatmayacak sönmek yok aydınlığa devam
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.