You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

AĞLAYAN ADAMDAN ZARAR GELMEZ

AĞLAYAN ADAMDAN ZARAR GELMEZ

Acemi Üye
RE: AĞLAYAN ADAMDAN ZARAR GELMEZ
arkadaşım biz'siyasetle' bozulduk.vaktiyle peygamberimizede çeşitli siyasi ayak oyunları yapıldı,osmanlıda siyasetle yıkıldı..senin gibi düşünenler,siyaseti pis,kirli bi iş olarak,hatta tağutun bizatihi kendisi olarak görürler ve o alana hiç girmezler.sonra o alanı başkaları doldurur ve senin gibi düşünenlerin yoğunlukta olduğu ülkeleri (maalesef Müslüman bu ülkeler)gütmeye başlar.bak fatih çarşamba cemaatinde eğitim seviyesi çok düşü..sebep senin gibi düşünenlerin kafa yapısı..okullardaki tağuti düzenin tam olarak değiştirilememiş olması.sonra ağlama duvarına gidip ağlayan ve geri gelip darbe yaparak bacına tecavüz eden genelkurmay başkanlarıyla karşılaştığında ALLAH cc a dua etmemelisin..çünkü ALLAH cc sana 2 yuvarlak organ vermiş,biri düşünmen,diğeri oturman için..sen oturman gerekenle düşünürsen,sana ALLAH cc da yardım etmez..çünkü o sana beyin vermiş,daha naapsın..!bize en yakın olan siyasi bizim dünya görüşümüzün temsilcisidir demiyoruz,ama Erdoğan kafirin kafirliği tescilli 100 yıllık cuntayla mücadele verirken sen onun ayağına çelme takacaksan,meydan,camileri ahır yapan,ezanı Türkçe okutan,dinine aleni söven,peygamberimizle dalga geçen (önder sav gibi)başı kapalı bayanlara af buyur 'orospu' diyen zihniyete kalacak,ve sen bu ikisi arasındaki farkı ayırt edemeyeceksin..!!bence oturmak için kullanman gereken organınla düşünüyosun..düşünmek için diğerini kullan!!!siyaset bir silahsa,bize düşen düşmanın silahıyla silahlanmaktır..herşey birden istediğin gibi olmayabilir..ama unutmaki bugün ben bir memur olarak rahatça inancımı yaşayabiliyorsam,kardeşim başı kapalı üniversiteye gidebiliyorsa,ikna odaları yoksa,rektörler tarafından namaz kıldığı tespit edilen öğrenciler fişlenmiyorsa,taaa babaannesi kapalı olduğu için subaylar ordudan atılmıyorsa vs vs bunlarda siyasetle kazanılmış şeylerdir..ALLAH cc ın izniyle daha da iyi olacak..yeterki senin gibiler köstek olmasın.soruma cevap vermemişsin ayrıca..oy vermemekte bi 'oy' dur,analayana..çözüm değil.müslüman oy kullanmazsa,gider kominist kullanır,sonra bi faşist köpek gelir Kabataş iskelesinde başı kapalı bayana yaptıkları gibi bacının başörtüsüne işemeye kalkar..bu kaçınılmaz.akp yönetiminde inancını yaşayamadığını kimse söyleyemez.şimdi sen diyosun ki;oy vermeyelim..sen bizi salak mı sanıyosun?velev ki vermedik,sonrası için bi fikrin varsa onu yazgülücükmerak ediyorum..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kendi hareketimizi inşa edemeyecek kadar zayıf mıyız? inancımıza bağlılığımız bu kadar mı az da demokrasiyi farz ilan ediyorsunuz? sorun günün politik siyasi sorunlarına düşüp akideyi kaybetmemektir, müslüman için Allahın şeriatından başka tercih edilebilecek bir düzen yoktur ki bu herifler laikliği kitlelerin kanına yıllardır aşıladılar. o öcü bildiğiniz kemalizmi yıllardır en iyi tatbik eden parti akp dir.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-08-2013, Saat:12:25 PM, Düzenleyen: karadamlalar.
Acemi Üye
arkadaşım sen nerde yaşıyosun çok merak ediyorum..gerçekten..bak güzel kardeşim,bizler maalesef yenilmiş bi imparatorluğun çocuklarıyız.önce bunu kabul edeceğiz (etmeyince bişey değişmeyecek çünkü)cumhuriyetin ilanından sonra neler oldu..tüm alimlerimizi kimler nasıl astı (o süreç nasıl hazırlandı ve sonra tezgahlandı)amaç neydi..her dönem yavuzlar,fatihler yetiştiren Osmanlı düzeninden,ejdadına söven nesillerin yetiştiği düzene geçiş sürecinde neler yaşandı (detayına kadar)bunları biraz araştır bence.sonra gel konuşalım güçlümüyüz güçsüz mü?osmanlıdan sonra ortadoğuda kan ve barut kokusu hiç kurumadı..dünyaya bak;başında çocukların katledilmesine gık diyemeyen yönetimlerin olduğu Müslüman ülkeleri göreceksin..suud kralı,iran rejimi,suriye,mısır..say sayabildiğin kadar..hangisi Müslümanların lehine tek bişey yapmış?hiçbiri..çünkü senin gibi düşünenlerin olduğu yerde,siyonizm çok rahat at oynatarak yönetimleri tekeline aldı..mursi gibi arada başkaldırmaya kalkanlarıda bugün yaptığı yöntemlerle indirdi..bizdede yıllarca kaçtane darbe oldu,başbakan asıldı,camiler ahır yapıldı,bacılarımız şu an söylemeye tahammül edemeyeceğim ve içimize sindiremediğimiz olaylara maruz kaldı..ve sen dünyada 2 tane örneği varken ve biri mısırda darbeyle indirilmişken(mursi) kalan son şerefli başkana 'sahip çıkmayın,oy vermeyin' diyosun...gülücüksonrada 'biz güçlü değilmiyiz diyosun..gülücüksence???Erbakan hoca sizin mantığınızdan gittiği için 6 ay kalamadı iktidarda.çünkü bu ülke gerçeklerini,medyanın gücünü,askeri cuntayı vs iyi okuyamadı ve indirdiler..o zaman neredeydiniz o kadar güçlüydünüzde..Erbakan hoca sizin istediğiniz gibi bi şeriat devletinin sinyallerini veriyordu..sahip çıkabildiniz mi?bence senin okuman araştırman gereken çoooook şey var..yada ben geyik yaptığını düşünmek istiyorum,bi insan bu kadar saf olamaz çünkü.konuşulacak çok şey varda neyse..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
erbakanı tasvip etmem metod itibari ile bu metod hatalıdır fakat en azından satılık bir amerikan uşağı değildi ve çok daha samimiydi. olayları izleyip izlemediğimi algılamak için sizin görüşnüzü savunmam gerektiğini anlıyorsanız kendinizi merkeze almışsınız demektir, bunu yapmamaya ben kendim için elimden geldiğince gayret ederim. bana tavsiye ettiğiniz şeyi kendiniz uygulayın, elimden geldiğince empati kurarak hareket ederim.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
ağlamak samimiyeti gösterir kullanıldığı yere göre de kişinin kalitesini. ağlayanlar genellikle samimi olanlardır istisnaları da yok değildir fakat ağlamak sadece kişinin davasına olan doğruluğunu gösterir davasının doğru olduğunu değil..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
[Resim: BSlYhIeIEAAB8z5.jpg:large]

ağlayan bazı şeytanlardan dünya az çekmedi

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
o zaman bi kez daha empati kur ve tam şu an kendini benim yerime koy.çünkü soru soruyorum,soruyla karşılık veriyosungülücükbak bi kez daha soruyorum..''siyasi kulvarı (ve dolayısıyla orduyu,medyayı,ekonomi kulvarında aklına gelen tüm alanları,eğitim kurumlarını,gençleri,dünyadaki tüm ülkelerin yönetimlerini ve ordularınıda) başkalarına bırakarak neyi,nasıl yapmayı planladığını bi anlatırsan empati kuran biri olduğun konusunda sana hak verip,daha sakin olamadığım için senden özür dileyeceğimgülücükşimdi buyur,seni dinliyorum..(not-kendini empati kuran biri olarak tanımlayıp,bana kendimi merkeze koyma isnadında bulunuyosun ya hani;senin neyin peşinde olduğunu nerden bileceğiz?mesela pek tabii akp yi çekemeyen bi x partili yada bebek katillerini alkışlayan bi şii olabilirsin.erdoğanın Müslüman ülkeleri zulme başkaldırmaya davet etmesini istemeyen biri yada ne bileyim belkide chp gençlik kollarına üyesindirgülücükben seni tanımadığım için hakkında herşeyi düşünebileceğim konusunuda düşünüyormusun 'siyaset çözüm değil' derken sadece 'tek kişiyi' hedefe koymanla ilgili olarak.beni sormak zorunda bırakmadan cevaplayıverseydin keşke,sen benden farklı olarak empati kurabiliyosun ya hanigülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 26-08-2013, Saat:08:14 PM, Düzenleyen: karadamlalar.
Acemi Üye
dinledim,güzeldi..ayrıca seninle nerde ayrıldığımızı idrak ettim video sayesinde.ne diyor hoca; ''ülkede askerin hoşuna gitmeyecek bi düşünceye sahip olunamazdı,egemenlik kayırsız şartsız tüsiadın,para babalarının,ergenekonun,medyanın,kısaca velhasıl cuntanın'' diyor..chp er dönem iktidardır aslında diyor..''1979 devrimi gibi zalime baş kaldırılabilir ama silaha sarılarak değil'' diyor..6-7 milyonluk israile karşı yaşadığımız acziyetten bahsediyor..haklı..israilin komşuları,hatta komşuların komşuları bile Müslüman.tükürsek boğulacak.ve hoca 'islam içinde devlet olamayacağını söylüyor bazıları,o zaman peygamberler boşunamı mücadele verdi'' diyor..silaha sarılmadan,dönüşümle olmalıysa bazı şeyler,bunun adına özetle 'siyaset' deniyor..elimize silahı alıp,o günü kıyam günü ilan etmeyeceksek (ki düşünmeden,af buyur enayice öldüğünde şehit olunacağı konusu da tartışılır zaten..yoksa samimi bir Müslüman için ölüm yoktur,yada başlangıçtır)geri kalan herşey siyasi manevra barındırır özünde..bugüne kadar egemen güçlerin tekelinde olan ve istedikleri gibi eğip bükerek kullandıkları demokrasinin ne olduğunu bilmeliyiz (düşmanını tanımayan,savaşa hazırlanamaz) bizim anayasamızda laikliğin ne olduğuna dair hiçbir ipucu olmamasına rağmen ''din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması'' diye muğlak bi alan açılmış kendisine..demokrasi zaten yıllarca abd nin ekmek kapısı olmuş.demokrasi satmış ülkelere ve sattığı ürünü tanıtmak için bi girdiği yerden çıkmamış bi daha.yani özetle düşmanımız bize siyasetle dünyaya hükmedilebilineceğini göstermiş aslında,ama biz 'tağuttur' diye arkamızı dönmüşüz..!aslında ecdadımızda (Osmanlı) bi örnektir bizim için ama o dönemden aklıselim kimseyi bırakmadılar.asılanlar 'üreten beyinler' di..o zamandan beri tu kaka dediğimiz siyasetin aslında bi silah olduğunu ve bunu pek tabi bizimde kullanabileceğimizi gösteren ilk kişiyi,yani mendereside kendi silahıyla (!) vurdular..sonuç..sonuç şu;bizler Müslümanlar olarak yeryüzünde var olan her ama her konu hakkında bilgi sahibi olacağız.bize uymayanları elesek bile,eleğin altında ne olduğunu bilmek zorundayız.siyasete tu kaka diyen,dünyaya sırtını dönen,pasif bastırılmış pısırık Müslüman modelini batıdan çok kim isteyebilir ki?yoksa haşa ALLAH cc ın indirdikleriyle hükmetme konusunda sana muhalif değilim tabii ki.metodlarımız farklı sadece.bi şeriat devletinde bile siyaset vardır ve sen ne olduğunu bilmezsen başına Ayetullah hamaney gibi bi iblis gelir seni gütmeye kalkar..ben akp li değilim,sadece oy veriyorum.malum aynı şey değil.ama bugün için aklım chp nin bi kez daha iktidara gelmesi halinde o kabataşdaki başındaki örtü yüzünden sarhoşlar tarafından sürüklenen bacımızın yaşadığı sahneleri sıkça göreceğimizi söylerken,vicdanım siyasi kulvarı kullanarak Müslümanlara nefes aldıran dik duran ve olumluya yakın bulduğum akp ye siyaset tağuttur' diye oy vermemeyi kabul etmiyor.ALLAH cc adaletli olmayı emrediyorsa,ben reyimle adaletli olma yolunu seçerim.buradan yola çıkarak haşa ALLAH cc şirk koştuğumuzu düşünmek kadar komik ve saçma bişey olamaz..menzilimiz bir,metodumuz farklı.neyse çok uzun oldu özür dilerim.sağlıcakla..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.