merak ediyorum..
merak ediyorum..
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
merak ediyorum..
sonrada 'biz güçlü değilmiyiz diyosun..
sence???Erbakan hoca sizin mantığınızdan gittiği için 6 ay kalamadı iktidarda.çünkü bu ülke gerçeklerini,medyanın gücünü,askeri cuntayı vs iyi okuyamadı ve indirdiler..o zaman neredeydiniz o kadar güçlüydünüzde..Erbakan hoca sizin istediğiniz gibi bi şeriat devletinin sinyallerini veriyordu..sahip çıkabildiniz mi?bence senin okuman araştırman gereken çoooook şey var..yada ben geyik yaptığını düşünmek istiyorum,bi insan bu kadar saf olamaz çünkü.konuşulacak çok şey varda neyse..
![[Resim: BSlYhIeIEAAB8z5.jpg:large]](https://pbs.twimg.com/media/BSlYhIeIEAAB8z5.jpg:large)
bak bi kez daha soruyorum..''siyasi kulvarı (ve dolayısıyla orduyu,medyayı,ekonomi kulvarında aklına gelen tüm alanları,eğitim kurumlarını,gençleri,dünyadaki tüm ülkelerin yönetimlerini ve ordularınıda) başkalarına bırakarak neyi,nasıl yapmayı planladığını bi anlatırsan empati kuran biri olduğun konusunda sana hak verip,daha sakin olamadığım için senden özür dileyeceğim
şimdi buyur,seni dinliyorum..(not-kendini empati kuran biri olarak tanımlayıp,bana kendimi merkeze koyma isnadında bulunuyosun ya hani;senin neyin peşinde olduğunu nerden bileceğiz?mesela pek tabii akp yi çekemeyen bi x partili yada bebek katillerini alkışlayan bi şii olabilirsin.erdoğanın Müslüman ülkeleri zulme başkaldırmaya davet etmesini istemeyen biri yada ne bileyim belkide chp gençlik kollarına üyesindir
ben seni tanımadığım için hakkında herşeyi düşünebileceğim konusunuda düşünüyormusun 'siyaset çözüm değil' derken sadece 'tek kişiyi' hedefe koymanla ilgili olarak.beni sormak zorunda bırakmadan cevaplayıverseydin keşke,sen benden farklı olarak empati kurabiliyosun ya hani
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.