You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

AĞLAYAN ADAMDAN ZARAR GELMEZ

AĞLAYAN ADAMDAN ZARAR GELMEZ

Acemi Üye
RE: AĞLAYAN ADAMDAN ZARAR GELMEZ
anlaşmak için konuşmuyoruz.fikir alışverişi diyelim.ayrıca ben laiklik nöbetleri tutan embesilleri savunuyormuş pozisyonuna da düşmek istemem..sadece diyorum ki; dünya değişiyor.savaşlar bile topla tüfekle yapılmıyor artık.ekonomik olarak birine gebeysen,ülkene girip seni işgal etmesine gerek kalmamış demektir.bu ülkeyi ımf ye göbeğinden bağlayan cunta yönetimlerine başkaldıran bi lider çıkmışsa,gerçek milliyetçi odur benim için.israil diyoruz;israil abd yi ve almanyayı avucunun içinde nasıl tutuyor sizce..!israile dokunamıyor olmamızın nedeni arkasındaki ülkeler,peki o ülkelerin israilin arkasında olma nedeni nedir?o ülkelerde de Müslümanlar var,gücümüz var aslında ama biz dünyadaki iktidar savaşı potasına girmeyi haşa ALLAH cc ın düzenine ihanet etmek diye niteliyoruz.kimin değirmenine su taşımış oluyoruz bu düşünceyle?bugün israilin mısırda ve suriyede verdiği mücadelenin esası 'meydanı kendi kıçını tehlikeye atcak bi lidere bırakmama meselesidir'..Müslüman ülkelerde düzgün liderler olsa,israil 350 milyon Müslümanın ortasında bu kadar rahat olabilir mi?mesele bu kadar basit.yani bi şeriat devleti kuracaksan bile,silaha sarılmayacaksan,basamak olarak siyeset en makul olanı.siyasetçileri haşa tapınmak için seçmiyoruz,bizi temsil etmesi için seçiyoruz ve bu ülke nüfusu Müslüman (en azından çoğu)başkalarının önümüze sunduklarından birini seçtik bugüne kadar.hocada video da aynısını söylüyor.neden biz kendi liderimizi belirleyemiyoruz?çünkü Müslüman o kulvarda yok.bi geçiş süreci yaşanacaksa,burdan geçebiliriz diyorum ben.tabi bu benim fikrim,katılmayabilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
RE: AĞLAYAN ADAMDAN ZARAR GELMEZ
exelans'a sonuna kadar katiliyorum. Tayyip olmasa baska biri illakki olcak cunku sistem biyle isliyor. Ve bu ulkede muslumanligi en yasanir kilanda O. Bunlar bi gercek.

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.