Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
AĞLAYAN ADAMDAN ZARAR GELMEZ
AĞLAYAN ADAMDAN ZARAR GELMEZ
Senin gördüğün zararları ben göremeyebilirim ama sende bi etraflıca düşünmeye çalış.
Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"
"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"
"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
mısır,suriye gibi olmadık ne olduk kardeşim? "elhamdulillah bizim devletimiz islama dayanıyor" diyebiliyor muyuz? bu başşeytan gidip de mısırda müslümanlara "laik olun" tavsiyesi yapmadı mı?
önümüzdeki kuran Allahın çizdiği sınırlar dışında kurallar aramayın diyor, seçimlerdeki iyi lider eksikliği bir zulmü hoş görmeye mi getirecek bizleri? icraat eksikliğinden önce itikadımız ve yol esaslarımızı iyi tanımamız gerekiyor, tabi bu tanıma sürecinde de çalışmaktan geri durmamak lazım. demokratik seçimlere giren liderlerin bize en yakın olanı bizden olmak zorunda değildir, ve hatta bize en yakın gözüken aslında en yakın da olmayabilir. söz gelimi fransa'da, almanya'da gerçek manada laikçi bir parti müslümanlara islami şiarlar adına özgürlük vereceğini söylese o partinin o eylemini desteklemek ile akp yi bu niyetle desteklemek kıyaslanabilir ve(bir görüşe göre) meşru görülebilir. fakat bu adamların getirdikleri faydalardan daha büyük zararları oldu, bunun en kötü yanı DİN ANLAYIŞINI BOZDULAR. islamı temsil etme gibi bir iddiaları olmamasına rağmen bu insanların islam için kafirlerle kol kola olduğunu zannetti insanımız. Allah bize Kitabında tüm peygamberleri anlatır, ve son olarak bize her yönü ile örnek bir Rasul göndermiştir. hiçbir peygamberin Allah yolunda hareket metodu bu tip gevşeyişlere izin vermiyorken çağın menfaat ve maslahatları(!) bizi bunlara itiyorsa biz bu dini anlamamışız demektir. Son olarak şunu söylüyorum ve Allah için şu sözün üstüne biraz düşünün: En büyük maslahat tevhiddir, en büyük mefsedet şirktir.
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
![[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]](http://4.bp.blogspot.com/-xGAoZcgkZ7A/UbuBlKhTrxI/AAAAAAAABSI/MhYEJHQBGl4/s1600/sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg)
) hepsine mese odunu:p