You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

AĞLAYAN ADAMDAN ZARAR GELMEZ

AĞLAYAN ADAMDAN ZARAR GELMEZ

General
RE: AĞLAYAN ADAMDAN ZARAR GELMEZ
bu adamın terazisinin, varacağı yerin benim için hiçbir önemi yoktur. Allah ona hidayet eder bu hatalarından döner benim elimde değil. sorun bu insanın islam algısına verdiği zarar, ümmete verdiği zarardır. peygamber dışında kimse dört dörtlük değildir, tarihi kaynaklarımızı incelersek siyasi hatalar olarak raşid halifelerimizi bile eleştirmek hem mümkün hem de caizdir. bizler bu adamın getireceği yolu tutmayacaksak ondan iyi ve kötü örnekler olduğunu bilip kötü örnek olacak hareketlerine de hazırlıklı olmalıyız. onu az çok tanıdığımız günden beri amerikan siyasetinin yanı başından hiç ayrılmış değildir, geçmişi ile bugünü arasındaki çokça değişimi izlerseniz(belki de biliyorsunuzdur) rahatça görürsünüz. ırakta, afganistanda bugün islama karşı savaşan türk askeri var ise bu adamın derdinin islam olmadığını anlamamaya bir sebep yok, islam açısından tartışılacak daha büyük noktalar var fakat tek bir noktadan bakmak yetmez bunlara.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Haklısın ama senin aklındaki yönetimin hemen anında uygulandığını düşünürsek belkide mısırdan bi farkımız kalmayacak.
Senin gördüğün zararları ben göremeyebilirim ama sende bi etraflıca düşünmeye çalış.

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
benim aklımda olanın bir önemi yok, herkesin aklından bir şeyler çıkar. Allahın meşru kılmadığı yollara saparsak dünyamız da ahiretimiz de bozulur gider.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
Canimsin ben genelledim yorumumu erdogana kiyas demdim önü gülücük
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Ne bilym ya konu bu olunca öyle sandım gülücük

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
Yok duam genel adamlar dedim sopa) hepsine mese odunu:p
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
ırakta afganistanda islama karşı savaşanlar derken!?ırakta islam saddamdan öncede yoktu,saddam döneminde de yoktu,şimdide yok.sen başka dünyada yaşıyosan bilmiyorum ama benim yaşadığım dünyada ırak,iran savaşından çoook daha önceleri batının kontrolüne girmişti zaten (zira bi ülkeyi bir diğeriyle savaştırabilmek için bunun altyapısını yıllar önceden hazırlamaya başlaman lazım)o suçladığınız zat bu ülkede 2 dönemde sessiz bi devrim yaparak vatan haini paşaları silivriye yollamasaydı,gezi olaylarıyla beraber bizde suriye,mısır,ırak vs gibi olacaktık..amaç oydu zaten.darbeler için önce zemin hazırlanır.o sağa sola gömülen mühimmatları hatırlayınız,hepsi darbelere zemin hazılama organizasyonlarında kullanılacaktı.ve dünyada suriyeyi ve mısırı 'gören' tek lideri,bu ülkede laf değil icraat üreten tek lideri,müslüman ülkeleri birlik olup zulme dur demeye çağıran ama yalnız bırakılan tek lideri suçlamadan önce söylermisiniz;önümüzde seçim var siz ne önerirsiniz??????
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kardeşim ırak'ta düzgün bir hükümet yoktu, fakat savaş sürecinde abd ye saf tutmak ne demektir? bir islam aliminden bunun küfür olmadığını isbat edin. bakın ayet hadis vs demiyorum bunun bir dayanılacak noktası yok, kafamıza göre din yazmanın da bir manası yok.

mısır,suriye gibi olmadık ne olduk kardeşim? "elhamdulillah bizim devletimiz islama dayanıyor" diyebiliyor muyuz? bu başşeytan gidip de mısırda müslümanlara "laik olun" tavsiyesi yapmadı mı?

önümüzdeki kuran Allahın çizdiği sınırlar dışında kurallar aramayın diyor, seçimlerdeki iyi lider eksikliği bir zulmü hoş görmeye mi getirecek bizleri? icraat eksikliğinden önce itikadımız ve yol esaslarımızı iyi tanımamız gerekiyor, tabi bu tanıma sürecinde de çalışmaktan geri durmamak lazım. demokratik seçimlere giren liderlerin bize en yakın olanı bizden olmak zorunda değildir, ve hatta bize en yakın gözüken aslında en yakın da olmayabilir. söz gelimi fransa'da, almanya'da gerçek manada laikçi bir parti müslümanlara islami şiarlar adına özgürlük vereceğini söylese o partinin o eylemini desteklemek ile akp yi bu niyetle desteklemek kıyaslanabilir ve(bir görüşe göre) meşru görülebilir. fakat bu adamların getirdikleri faydalardan daha büyük zararları oldu, bunun en kötü yanı DİN ANLAYIŞINI BOZDULAR. islamı temsil etme gibi bir iddiaları olmamasına rağmen bu insanların islam için kafirlerle kol kola olduğunu zannetti insanımız. Allah bize Kitabında tüm peygamberleri anlatır, ve son olarak bize her yönü ile örnek bir Rasul göndermiştir. hiçbir peygamberin Allah yolunda hareket metodu bu tip gevşeyişlere izin vermiyorken çağın menfaat ve maslahatları(!) bizi bunlara itiyorsa biz bu dini anlamamışız demektir. Son olarak şunu söylüyorum ve Allah için şu sözün üstüne biraz düşünün: En büyük maslahat tevhiddir, en büyük mefsedet şirktir.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.