You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Açıl Susam Açıl :)

Açıl Susam Açıl :)

Profesör
RE: Açıl Susam Açıl :)
))) bazen yedigini zannederler ama ne kadar yedirirler orası malumgülücük ne farkederki bizim kimsenin yaşıyla işimiz yok...ha 13 ...ha 33...insan ne kadar insan olabiliyosa o kadar insandır zaten
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
:D
beni ayar ettin ama allah razı olsun..
fakat tepki vermemen hayra alamet sayılmadı tarafımca.. neyse.. bahtın açık olsun (:
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
aynen de öyle.
13 yaşında olup 33 yaş zekası mı daha iyidir, 30 yaşında olup 3 yaş zekasına sahip olmak mı iyidir.
ben ikincisini almıyim. alana da engel olmiyim.
:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
hoşgeldiniz güzel bi girişti nerden geldiniz nereye gidyorsunuz alı babanın magarasımı sandın burayı:D açıl susam açıl:D:D
ali babaydı demi:D yanlışlık olmasın:D
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
aa. ağlamak kızmak gücenmek yok. mızıkçılık yapıcaksan ben oynamam daha. bilyelerimi alır giderim, kafama sıkar giderim. :D
hoşbulduk mınık kardeş.
evet ali babanın dediği bi laf.
tatil dönüşü benim ufaklığa o şarkıyı öğrettim ordan esinlendim. o ali bana öbür ali babayla isim benzeri. :D
ali babanın bir çifliği var çifliğinde kuzuları var . mee mee diye bağırır çifliğinde ali babanın. :D
tabi siz ali ismini isediğiniz bi isimle değiştirebilirsiniz.
yani. babasının çifliği olan her ülke ali babanın çifliğidir.
yarınd a büyük gün.
ali bana ne diyecek.
açıl sandık açıl.
gülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
gribal konu dagıtmakta yusuftan aşagıya kalmıyon heBig Grin hadi ben hiç öle bişey yapmam ama sen yusufa rakipsin:p
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.