You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Açıl Susam Açıl :)

Açıl Susam Açıl :)

Acemi Üye
RE: Açıl Susam Açıl :)
maytap geçiyor olsam maytap geçiyorum derdim. maytap geçmiyorsam demezdim. demiyorum demekki geçmiyormuşum.
eğer zeka moralini yükseltmenin bi yolu olsaydı bunu yapmayı isterdim.
ama her istediğimiz her zaman mümkün olamıyor tabi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
dinimiz din kardeşinin derdini şey etmeyi görev verir. ben gene teklifimi yapıyım de benden günah gitsin.
kime giderse gitsin.
:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
aaa. biz daha önce tanıştık mı. ismimin varol olduğunu nerden biliyorsun.
hüsamettin sen misin. :D

tamam. bu çok soğuk bi espiri oldu. akşam havalar sıcak belki serinletir dedim ama.
yok dimi. hareket neyn. :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
O zaman bak.
Adamın biri California'da bir kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış, adam lambayı kumlarn içinden çıkarmış, ovalamış lambayı, harbi harbi cin çıkmış. Adam çok şaşırmış, cin başlamış konuşmaya ''Tamam, tamam.Beni lambadan kurtardin vs vs vs... Bu, bu ay içinde dördüncü çıkarılışım ve bu işten sıkılmaya başladım, bu yüzden 3 dilegi unut. Sadece 1 dilek hakkın var!'' Adam oturmus ve bir süre düşünmüş ve ''Her zaman Hawaii'ye gitmek istedim ama uçaktan korkarım ve deniz beni çok kötü tutar. Benim için Hawaii'ye bir köprü yap, böylece arabayla oraya gidebileyim'' demiş. Cin gülmüş ve ''Bu imkansız. Bu işin lojistiğini düşün! Köprünün ayakları nasıl Pasifik'in dibine ulaşabilir? Ne kadar beton gerektiğini, ne kadar çelik gerektiğini düşün! Hayır, başka bir dilek düşün'' demiş, Adam ''tamam'' demiş ve güzel bir dilek düşünmeye başlamış. En sonunda, ''Dört kere evlendim ve boşandım. Bütün karılarım her zaman duyarsız olduğumu ve onunla ilgilenmediğimi söylerdi. Bu yüzden, kadınları anlayabilmeyi diliyorum. Nasıl hissettiklerini ve neden ağladıklarını, bir şey söylemedikleri zaman gerçekten ne istediklerini, onları nasıl gerçekten mutlu edebileceğimi bilmek istiyorum...'' Cin: ''Köprü iki şeritli mi olsun dört şeritli mi?'

anladın sen. :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-09-2010, Saat:11:04 PM, Düzenleyen: Yeter Da.
köyün delisi
aynı biri gibi konuşuyorsun şu anda..
neyse :D
hem benim bayan olduğumu nerden çıkardın :D
bak saçma sapan bi konu açtın diye muhabbetle konunun sulanmasına izin veriyorum.. faydalı bir konu olaydı kat'a müsaade etmezdim =P
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
ben bi şeyi bi yerden çıkarmadım. zaten çıkmıştı. ben saklamadım o kadar. gülücük
birisine benzettiysen yanlış benzetmişsindir. çünkü şu anda hiç olmadığım kadar kendim değilim, kendime en uzağım.
bu sana yakınsa , bu benden değildir.
kendim olmamayı sevmem, ama bu benden uzak değildir, bu da bendendir.
sadece, benim en uç noktamdan alınma bi.
işte. ben ben gene ben işte. bazen böyledir. ben ben ben... ya da sen sen sen... aynı aslında. ha ben ha sen. :D
saçma oldu. bedeli varsa öderiz. ama hayırsız, ama hayırlı.

hayır'lısı olur inşallah. her şeyin hayırlısı. hadi oraya bağlıyayım. :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
demek referandumda hayır diyeceksin :D
hep sen saçmalamayacaksın ya..
hem ben de ben değilim.. yani tatile çıktım.. kış da geldi, yaz gelene kadar ben'e gelmem, kış uykusu var malum Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.