You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Açıl Susam Açıl :)

Açıl Susam Açıl :)

Acemi Üye
RE: Açıl Susam Açıl :)
Yok ben evet diyecem. ama içimden hayır diyorum.
buraya niye geldim.
yoo bak burda en hayırcı benim. herkes evet derken ben hayır diyorum. ama bak. ben evet diyecem orda. ama hayır çıkarsa sevinirim. gülücük
evet çıkarsa da sevinirim.
ben çok düşündüm cevabı bulamadım.
çok eksi var çok artı var. ne kadarı götürüyor benim hesap makinam o kadar hane almıyor. :D
işin sonu en basiti. "batılda ittifak etmezler". yani?
sonuç ne çıkarsa o batıl değildir.
onu bekliyorum.
hayır çıkarsa dağıtıcam buraları.
söyliyim yani.
dağılmaya hazırlanın. :D
ama ben evet diyecem. çünkü genel evet diyor ona uymak lazım olduğu için. ama gönlümüze ipotek yok ya.
Allah ağız vermiş ki her önüne geleni konuşmayın. her aklımızdan geçenden sorguya çekilsek bi kişi cennete giremezdi.
cennet mi evet mi? her işte bi hayır vardır bence. beklemek lazım. onda da hayır vardır öbüründe de.
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
evet sen kesinlikle o değilsin :D
dağıtacağın zaman haber ver yardım edeyim :D
batılda ittifak edilmez' e gelince.. insanların içi batılsa hak'ta ittifak namümkün.. Wink hiçbir şeye inanmıyorum.. yani inanılması gereken tek şey dışıında..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
yok. ben o kadar katı değilim.
az daha derinden bakıyorum. içindeki rengin kaynağını düşününce ben oraya bağlıyorum. eğer ordan gelen bi renk varsa o renk ille de bizim hoşumuza giden mantığımızın doğruı gördüğü şey olmak zorunda değildir.
biz bazen orda hata yapıyoruz.
insanların geneli hata yapıyor.
avrupada bi panğik var türkler çoğalırsa avrupa islamlaşır diye, aynı görüş bizde de var, meselenin aslı bunlar değil. yani bi akarsu var, o tersine dönmez. sonuçta iradenin aslı nereye doğru bi hareket düşünüyorsa oraya doğru hareket oluyor. bize yanlış da gelse, o olmuyorsa, o hak olan şey odur. işte odur. batıl olmayandır, gerçekleşen her ne ise odur.
Wink odur işte. aynen kendisi. hayır'sa hayırdır evetse evetttir.

özet geçip kapatıcam.

herkes batılda ittifak etmişse, herkesin batılda ittifak etmesini dileyen bir irade vardır ve o irade haktır. o yüzden o sonuç da haktır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-09-2010, Saat:11:36 PM, Düzenleyen: Yeter Da.
Acemi Üye
ben ilk etkiyi hep iyi veriyprum da son etki iyi olmuyor.
bana biraz son etki çalıştırır mısın bir ara.
gülücük
insanların kafa karışıklığını ben oraya bağladım zati. biz çözemedik sen çöz diyoruz. aslında çözen alimler var ama alimlerin kime neye çalıştığı belli değil. alim nedir bi defa. 100 tane okul açma yetmiyor. o da bir göstergedir. ben de o göstergeye saygımdan "madem 100 oyun evetse ben de bir tane atayım" dedim hatır gönül işine ama gönlüm hayırcı.
görücez bakalım. az kaldı.
bu sefer amerika da yetmiycek.
aya kaçacaklar
gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-09-2010, Saat:11:44 PM, Düzenleyen: Yeter Da.
köyün delisi
seninle konuştuğumu görseydi de kızardı..
bırak eveti hayırı, bu bizim meselemiz değil.. inceldiği yerden kopması gerek.. evet ya da hayır umrumda değil.. evet olsa ne olacak hayır desek ne değişecek? bunlar sisteme hizmet, amaca değil.. şimdi ben de okkalı bir bilimsel açıklama yapardım ama duaa et zeka moralim düşük, takatsizim.. (:
ha bir de, son etki.. çalıştırmam mı.. genelde son etkim son tekme oluyor ama sen bilirsin :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
vealeykumselam hayırlı bayramLar...bayramını kutlamadıgım ama kutlamayı gönlümden gecirdiğim biri vardı neyse...hadi bakalım hayırlı bayramLar gülücük 13 yaşında olan minik kardeşimgülücük
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
sen gönlünü temiz tut kardeşim, salih ameller açık havada güneş ışığı gibidir her yerden görünür. anladın sen onu. :D
yaş kısmı komik biraz. :D
d.t ileri bi tarih yazdım üyelik vermedi. en az 13 yaşında olmam gerekiyormuş. demek kural budur dedim 13 yaşı baz aldım ben de.
kurallara uymak lazım tabi. :D
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.