You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

about the jesus (sus jesus sus) :)

about the jesus (sus jesus sus) :)

köyün delisi
RE: about the jesus (sus jesus sus) :)
sen tartışmaya and mi içtin arkadaşım?
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Bir gün Resulullah sav ile hz ebubekir oturuyorlarmış...gayri muzlim birisi gelmiş ve Resulullah sav e hakaret etmeye başlamış..Resulullah sav hiç cevap vermemiş...bu bir süre böyle devam etmiş Hz ebubekir (ra) artık dayanamayıp karşılık vermiş...sen ne diyorsun kiminle konuştugunu sanıyorsun demiş...Resulullah sav eliyle Hz ebubekir(ra) susmasını işaret etmiş...ve nihayet hakaret eden kişi de diyeceklerini deyip çıkmış..sonra sormuş hz ebubekir (ra) Ya Resulullah sav neden beni susturdunuz adam size hakaret etti siz cevap vermediniz beni de konuşturmadınız halbuki haksız olan oydu demiş...Resulullah sav buyurmuş...Ya Ebubekir biz sustugumuz zaman içerde melekler vardı ne zamanki sen cevap verdin adamla munakaşaya girdin melekler çıktı içeriye şeytan girdi o yüzden susturdum seni demiş...

[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Allah günahımı affetsin.
çok gerginim herhalde.
adam kurtulmaya gelmiş ben diyorum adama git cehennemde yan. ben çok kötü biriyim. gidip namaz kıklıp Rabbime secde edeyim (manen , hareket olarak Rabbimin kudret-ayaklarına kapanayım), belki bir ihtimal beni affeder. Sad
an itibariyle hesap giriş bilgileri değiştirilmiş olup bir daha kullanılmayacaktır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ha birde şu var..kimsenin kalbini bilemeyiz..amacı gercekten ögrenmekse bunu engellemiş olursak büyük günah..ama amacı gercekten tartışmak hakaret etmekse ona aynı çirkinlikle cevap vermek karşımızdaki kişiden farksız olmaktır...bence insanlara söyledigimiz sözlerden çok ahlakımızla cevap vermek lazım...bu durumlar hassas...gercekten arayış içinde olma ihtimali yüzde bir dahi olsa o ihtimal üzerine davranmak lazım...
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
bak arkadaş sana burada bu kadar bilgi vermeye hazır olduğunu söyleyen insan varken ve seni olmlu karşılayan bunca insan varken sen cımbızla seçip çamur atmaya kalkıyorsun. ve dakikadan itibaren samimiyetine falan inanmıyorum ve bu konudan ayrılıyorum, benden sana bir kelime işlemez. çok şey kaybettin ha :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.