gelenler yterde artar keske buralarada gelsede bızde gıtsek
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64

simayy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:meltemyaprakları Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BEDAVA OLSA YİNE GELMEME FAHİŞ FİYATA KONSERE GELİYOR HZ ÖMERİ ÖRNEK ALSINDA ÇÖLDEN GELEN KERVAN KAFİLESİDNEKİ TÜM MALLERINI YOKSULA BAĞAŞLASIN 80 MİLYARA KONSERE GİTSİN SONRADA ŞİRİN GÖZÜKSÜNLER ENAYİMİ YOK BİİZM CAMİA KULLANILMAYA ÇOK MÜSAYİT YAHUU
samiyusufta size nolur gel diye yalvarıyordu hey allahım ya
geçen sene fesanede ücretsiz mükemmel bi konser verdi şahsımada nasip oldu gitmek tabi nifak çevrelerinin şer odaklarının kıskançlık göstermesi e doğal olsa gerek anlıyorum sizi...:sırıtık:
meltemyaprakları Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BEDAVA OLSA YİNE GELMEME FAHİŞ FİYATA KONSERE GELİYOR HZ ÖMERİ ÖRNEK ALSINDA ÇÖLDEN GELEN KERVAN KAFİLESİDNEKİ TÜM MALLERINI YOKSULA BAĞAŞLASIN 80 MİLYARA KONSERE GİTSİN SONRADA ŞİRİN GÖZÜKSÜNLER ENAYİMİ YOK BİİZM CAMİA KULLANILMAYA ÇOK MÜSAYİT YAHUU
)))
meltemyaprakları Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KARDEŞİM GECEN SENE GÖRDÜK FESHANEDE KIZLARIN ÇIĞILIKLARI NE OLUR BİİZ DE AL NE OLUR BENLE EVLEN DİYEN SESLERİ DE GÖRDÜK POPÜLERİZE OLMAYI KINARLAR SONRADA KENDİLERİ ÇIĞLIKLARLA DANSLAR RAKSLAR SİZLERİ ANLAMIYORUM NASIL İSLAMCISINIZ FELSEFECİ BİR KARDEŞİMİN DEDİĞİ GİBİ BİZİ ELEŞTİRİLER AMA KENDİLERİDE GERİ KALMAZLAR DER NEYSE ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR O NURUNU TAMMALAYACAKTIR SANIRIM İSLAMCI BAYANLARIMIZ RESİMLERİ ODALARINA YAPIŞTIRIYORLARDIR)))
meltemyaprakları Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KARDEŞİM GECEN SENE GÖRDÜK FESHANEDE KIZLARIN ÇIĞILIKLARI NE OLUR BİİZ DE AL NE OLUR BENLE EVLEN DİYEN SESLERİ DE GÖRDÜK POPÜLERİZE OLMAYI KINARLAR SONRADA KENDİLERİ ÇIĞLIKLARLA DANSLAR RAKSLAR SİZLERİ ANLAMIYORUM NASIL İSLAMCISINIZ FELSEFECİ BİR KARDEŞİMİN DEDİĞİ GİBİ BİZİ ELEŞTİRİLER AMA KENDİLERİDE GERİ KALMAZLAR DER NEYSE ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR O NURUNU TAMMALAYACAKTIR SANIRIM İSLAMCI BAYANLARIMIZ RESİMLERİ ODALARINA YAPIŞTIRIYORLARDIR)))

meltemyaprakları Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KARDEŞİM GECEN SENE GÖRDÜK FESHANEDE KIZLARIN ÇIĞILIKLARI NE OLUR BİİZ DE AL NE OLUR BENLE EVLEN DİYEN SESLERİ DE GÖRDÜK POPÜLERİZE OLMAYI KINARLAR SONRADA KENDİLERİ ÇIĞLIKLARLA DANSLAR RAKSLAR SİZLERİ ANLAMIYORUM NASIL İSLAMCISINIZ FELSEFECİ BİR KARDEŞİMİN DEDİĞİ GİBİ BİZİ ELEŞTİRİLER AMA KENDİLERİDE GERİ KALMAZLAR DER NEYSE ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR O NURUNU TAMMALAYACAKTIR SANIRIM İSLAMCI BAYANLARIMIZ RESİMLERİ ODALARINA YAPIŞTIRIYORLARDIRKENDİ ADIMA SÖYLİYİM ALLAH BENİM KALBİMİ, NİYETİMİ , FİKRİMİ,ZİKRİMİ ONA OLAN İLGİMİN SEBEBİNİ BİLİYOR KİMSEYİ BUNA İNANDIRMAK ORUNDA DEĞİLİM O'NUN BİLMESİ YETER BENİM İÇİN)))
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.