You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

8 KASIMDA SAMİYUSUF K.MARAŞA GELİYOR...

8 KASIMDA SAMİYUSUF K.MARAŞA GELİYOR...

Uzman
RE: 8 KASIMDA SAMİYUSUF K.MARAŞA GELİYOR...
yaww sankı samiyusuf sizi cagırdıda gelmessen gelme yaakahkaha
gelenler yterde artar keske buralarada gelsede bızde gıtsek

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
Cvp: 8 KASIMDA SAMİYUSUF K.MARAŞA GELİYOR...
simayy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
meltemyaprakları Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BEDAVA OLSA YİNE GELMEME FAHİŞ FİYATA KONSERE GELİYOR HZ ÖMERİ ÖRNEK ALSINDA ÇÖLDEN GELEN KERVAN KAFİLESİDNEKİ TÜM MALLERINI YOKSULA BAĞAŞLASIN 80 MİLYARA KONSERE GİTSİN SONRADA ŞİRİN GÖZÜKSÜNLER ENAYİMİ YOK BİİZM CAMİA KULLANILMAYA ÇOK MÜSAYİT YAHUU

samiyusufta size nolur gel diye yalvarıyordu hey allahım yakahkaha
geçen sene fesanede ücretsiz mükemmel bi konser verdi şahsımada nasip oldu gitmek tabi nifak çevrelerinin şer odaklarının kıskançlık göstermesi e doğal olsa gerek anlıyorum sizi...:sırıtık:

kız sendemi ordaydın:sırıtık:
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Cvp: 8 KASIMDA SAMİYUSUF K.MARAŞA GELİYOR...
meltemyaprakları Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BEDAVA OLSA YİNE GELMEME FAHİŞ FİYATA KONSERE GELİYOR HZ ÖMERİ ÖRNEK ALSINDA ÇÖLDEN GELEN KERVAN KAFİLESİDNEKİ TÜM MALLERINI YOKSULA BAĞAŞLASIN 80 MİLYARA KONSERE GİTSİN SONRADA ŞİRİN GÖZÜKSÜNLER ENAYİMİ YOK BİİZM CAMİA KULLANILMAYA ÇOK MÜSAYİT YAHUU

bana düşmez onun savunmasını yapmak ama insanları tanımadan bu kadar peşin hükümlü davranmayın derim...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
KARDEŞİM GECEN SENE GÖRDÜK FESHANEDE KIZLARIN ÇIĞILIKLARI NE OLUR BİİZ DE AL NE OLUR BENLE EVLEN DİYEN SESLERİ DE GÖRDÜK POPÜLERİZE OLMAYI KINARLAR SONRADA KENDİLERİ ÇIĞLIKLARLA DANSLAR RAKSLAR SİZLERİ ANLAMIYORUM NASIL İSLAMCISINIZ FELSEFECİ BİR KARDEŞİMİN DEDİĞİ GİBİ BİZİ ELEŞTİRİLER AMA KENDİLERİDE GERİ KALMAZLAR DER NEYSE ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR O NURUNU TAMMALAYACAKTIR SANIRIM İSLAMCI BAYANLARIMIZ RESİMLERİ ODALARINA YAPIŞTIRIYORLARDIR gülücük)))
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: RE: 8 KASIMDA SAMİYUSUF K.MARAŞA GELİYOR...
meltemyaprakları Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KARDEŞİM GECEN SENE GÖRDÜK FESHANEDE KIZLARIN ÇIĞILIKLARI NE OLUR BİİZ DE AL NE OLUR BENLE EVLEN DİYEN SESLERİ DE GÖRDÜK POPÜLERİZE OLMAYI KINARLAR SONRADA KENDİLERİ ÇIĞLIKLARLA DANSLAR RAKSLAR SİZLERİ ANLAMIYORUM NASIL İSLAMCISINIZ FELSEFECİ BİR KARDEŞİMİN DEDİĞİ GİBİ BİZİ ELEŞTİRİLER AMA KENDİLERİDE GERİ KALMAZLAR DER NEYSE ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR O NURUNU TAMMALAYACAKTIR SANIRIM İSLAMCI BAYANLARIMIZ RESİMLERİ ODALARINA YAPIŞTIRIYORLARDIR gülücük)))

ya arkadaşım bana ne çığlık atandan o onu bağlar ben bi köşede sakince izledim dinledim bi kaç kişinin yaptığı dengesizce futursuzca davranışları bütün bi cemiyete yaftalamayın anatabildinmi yoksa bana ne samiyusuftan ve diğer sanatçılardan benim kulağıma hoş geliyorsa dinlerim bu kadar propagandasınıda yapacak değilim...:sırıtık:
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
meltemyaprakları Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KARDEŞİM GECEN SENE GÖRDÜK FESHANEDE KIZLARIN ÇIĞILIKLARI NE OLUR BİİZ DE AL NE OLUR BENLE EVLEN DİYEN SESLERİ DE GÖRDÜK POPÜLERİZE OLMAYI KINARLAR SONRADA KENDİLERİ ÇIĞLIKLARLA DANSLAR RAKSLAR SİZLERİ ANLAMIYORUM NASIL İSLAMCISINIZ FELSEFECİ BİR KARDEŞİMİN DEDİĞİ GİBİ BİZİ ELEŞTİRİLER AMA KENDİLERİDE GERİ KALMAZLAR DER NEYSE ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR O NURUNU TAMMALAYACAKTIR SANIRIM İSLAMCI BAYANLARIMIZ RESİMLERİ ODALARINA YAPIŞTIRIYORLARDIR gülücük)))

SAMİ BENİDE AL DİYE BAĞIRMADIM AMA SESİM ÇIKTIĞI KADAR EŞLİK ETTİM SAMİYE

VARMI ifadekarizm
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
KENDİ ADIMA SÖYLİYİM ALLAH BENİM KALBİMİ, NİYETİMİ , FİKRİMİ,ZİKRİMİ ONA OLAN İLGİMİN SEBEBİNİ BİLİYOR KİMSEYİ BUNA İNANDIRMAK ORUNDA DEĞİLİM O'NUN BİLMESİ YETER BENİM İÇİN rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-10-2008, Saat:01:35 AM, Düzenleyen: *Rabia*.
Acemi Üye
ALLAH A YALVARSIN BİZE DEĞİL BENDE AZERİYİM İNGİLTEREDE YAN KOMŞUMDU AZ ÇOK TANIIRM BİLENLE BİLMEYEN BİR OLMAZ AMA ALLAH İŞİNİ RAST GETİRSİN ZATEN BİİZM CAMİAMIZIN DİĞERLERİNDNE KALIR YANLARI YOK ÇIĞLIKLAR TEZAHURATLAR BENİ AL BENLE EVLEN DİYENELR RESİMLER DANSLAR YILLRAC İNGİLTEREDEYİM HAMD OLSUN ONLARA BENZEMEDİM MADEMKİ MUHAMMED DİYORUM KUR-AN DİYORUM HİÇ DEĞİLSE HAYATIMIN HER ALANINA GECİRMEYE ÇALIŞAYIM DYZLARIM SİİZNLE OLSUN İŞLERİNİZ RAST GELSİN
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.