You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

4.Haftanın konuSu....(kanayan yara TERÖR)

4.Haftanın konuSu....(kanayan yara TERÖR)

Uzman
RE: 4.Haftanın konuSu....(kanayan yara TERÖR)
bende onları savunmuyorum zaten ortada yanlışlık varsa bu tek tarafa yüklenmemeli diyorum sadece neyse abi hepimiz sonuçta kanın durmasını ülkemizin refahını istiyoruzgülücük olaylara bakışımız farklı amaaaaa farklılığımız zenginliğimizdir yada öyle birşeygülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ahval Paranormal
@leyfennur eee öylee tüm suç tek tarafta...Bir de kendilreine baksalar yaa...

@Sükut Türkiye sence dağdakilerle baş edemiyor mu? Türkiyenin gücü yokmu? Askeri ordusu en fazla olan türkiye ! General bazında;
Çin ordusunda 191 general...
ABD ordusunda 121 general...
Türk ordusunda 363 general...
Bazı şeyler Türkiyenin de işine geliyor. Bu çıkarcıların işine geliyor. Yoksa son veremezler mi ? Evet bazı şeyler gün yüzüne çıkıyor. Altından kim çıkıyor ? Ülkeye hizmet eden kişiler çıkıyor tabiki! bu ülkenin kendi adamları çıkıyor ! Zamanında hizmet etmiş insanlar. Herşey göründüğü gibi değil. Kİmin neler çevirdiğini bilemezsin ! Pirincin içindeki siyah taştan değil beyaz taştan kork ! Pkk yı herkes biliyor zaten siyah taş. Bence Pkk dan değil bu ülkenin adamlarından korkun ! vesselam...
Kavalyem oLsa Öpebilir miyim öLümü ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Birinci neden israilin kürt halkının durumundan faydalanarak(yoksulluk eğitimsizliği) kışkırtması ve hiç içinde görünmeyerek savaş başlatmasıdır..siz devlet kurun bizde payımıza düşeni alalım her türlü desteği vereceğiz..amerikanın pkk ile anlaşması ve bizim her defasında amerikaya gebe kalmamız..ortadoğu projesi..acaba israilmi yoksa amerikanınmı baskın çıkacak yani karlı çıkacak..dış etkenler çok fazla ya iç etkenler..birincisi merhum adnan menderes ve merhum turgut özaldan sonra sağlam iktidar gelmemiştir..bunda en büyük etken içte bölünmeler olmuştur şimdide onu yapmaya çalışıyorlar hükümeti partilere ayırmaya neden??iktidarlık bitsin! şuan bütün bizi bölmeye bizden nemalananlar pkk ve yandaşlarına en büyük desteği veriyorlar ellerinde o kaldı sadece karşılarında güçlü iktidarlı bir devlet..içten askeriyemizin bilerek pkk ya son vermemesi şahitim bizim j.komando timleri arazi taramasında grup halinde pkk lı teröristleri farkettiler ama genel merkezden geri dönün çağrısı yapılmıştır..ve hepsini yok edebilirlerdi ama izin vermediler ve bahane asker yorulmasın..(daha sonra şehit olsun)...inşallah askeriye temizlenir gerçek komutanlarımız hem dış hem iç tehditlere baş kaldırcak güçlü ordumuz..en güvendiğimiz kurum orduydu(hep anketlerde en güvenilir kurumdu)..işin özeti pkk ya katılanların çoğu bizim kürt vatandaşımızı oluşturması tamamen eğitimsizlik ve yoksulluktan ama bu bir insanı katletmek için dağa çıkılmaz imanı zayıf olan yapar..bakınız doğuda oylara bakıldığında bir baskı oyu olduğuda aşikardır..şimdi yapılacak tek şey beklemek sabretmek..Rabbim bize vatanımaza kötü insanın şerlerinden korusun..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
BANA GÖRE TERÖR ÜSTÜNDE NE KADAR TARTISAKTA BOS...ÇÜNKÜ KIMSE LAFTAN ANLAIYOR HERKES KENDİNCE DOGRU OLANI SAVUNUYOR...icon[/u][/b][/color][/size][/font]
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
demek ki hepimizin içinde biraz terör var
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Öcalan 'akil adam' mı olacak?

TERÖR meselesinin geldiği noktaya bakar mısınız?
PKK terörist, BDP terörün maşası, KCK hepsinden beter, DTK ihanet odağı. Bunlarla Kürt sorununu çözmek mümkün değil.
Peki bu sorunun çözülmesi için katkı sağlayacak "akil" ve "iyi" adam kim?
Abdullah Öcalan.
PKK öldürüyor. Abdullah Öcalan "Çok çok üzgünüm" diyor.
Cemil Bayık "İmralı'da imha planları hazırlanıyor" diyor. Abdullah Öcalan "Bir haftada terörü durdururum" diyor.
Sağda solda örgütlenmiş lümpen Kürt ırkçıları "bölünme" sloganları atıyor. Öcalan "Bölünme düşünülemez" diyor.
Bu durumun sonu sanki şimdiden belli.
Pek yakında "Abdullah Bey, sizi serbest bırakalım. Bunların arasında en iyi, en düzgün, en anlaşılabilir, en makul insan sizsiniz" diyeceğiz.
Ve Öcalan serbest kalacak.
Ardından dağdaki terörist inecek. Silahlar susacak.
Olur mu?
Olur!
Olacaksa olsun mu?
Ben bir şey demeyeyim.
Siz söyleyin!
Şaka yapmıyorum.
-Fatih ALTAYLI
Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa, ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
katkılarınız içi tşkLer
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.