You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

4.Haftanın konuSu....(kanayan yara TERÖR)

4.Haftanın konuSu....(kanayan yara TERÖR)

Administrator
RE: 4.Haftanın konuSu....(kanayan yara TERÖR)
Dağdakikerin amacı bellidir ne cihad ediyorlar nede akla hizmet ediyorlar..İsrailin beslemesi hepsi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Dağa çık erzak hazır.Teknolajik aletler hazır.Yeme içme hazır.Uçak savarlar hazır.Bunları pkk ya kim karşılıyor sürmenaj bir düşün.Dağa çıkmalarına teşfik edenler kimler arkasında kimler var.Duygusal yaklaşma bu konuya.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ahval Paranormal
Bende onu diyorum (: Hani senin türk ordusu dediğin ooo hepsi mücahid onların. Cihad içinmi ? Allah için mi ? din için mi savaşıyor ? Şehidlik sıfatı nerden geliyor o zaman ? Bu ülkede İsrailin amerikanın beslemesi değilmi ? Neden biri leş diğeri şehid ? Neden ? Benim abilerimde diğer yetişkin erkeklerde hepside gidiyor. Allah için savaşsalar keşke...Keşke Laiklik değil İslam uğruna savaşsalar !

Duygusal yaklaşmada ne demek ? Amerika onları sağlıyorda peki dağa çıkanlara ne veriyor ? Neyin garantisini veriyor ? lüks yaşamın mı ? Onlar ölüme gidiyor...Gidenin dönüşü yokkkk !
Kavalyem oLsa Öpebilir miyim öLümü ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-07-2011, Saat:09:19 PM, Düzenleyen: sürmenaj.
Administrator
Sistem laikliği düzen alsada Vatanımız namusumuz dinimizdir.Vatan toprağı bir avuç açlara verilmez.Osmanlı torunuyuz biz.Kendi vatanımızda adamlar dağa çıkıp askerimizi öldürüyor sonra kardeş kardeşi vurdu oluyor.3 kupona alınmadı bu vatan.Kürtlere işkenceler yapıldı yalanlarına sende inanmışsın.Hani şuan nerde kime işkence yapılıyor.Evet rahat batmış onlara.Zamanında darbelerde suçsuz yere evlatlar asıldı onlarda gitsin demi dağa çıksınlar.Onlar adalete güvendiler şimdi o darbeciler nasılda yargılanıyor.Geçmişte sağcı solcu olaylarıda oldu bunu karıştıran dış güçler değil mi?Tıpkı pkkyı besledikleri kürtleri kışkırtıkları gibi karıştırmaya devam ediyorlar.Kürt kardeşlerimizde çok güzel oyuna alet oluyor.Benim kürt kardeşlerime kinim yok kinim pkklılar ve dağa çıkıp ordumuza saldıranlar.Dağda kadın ve erkeklerde aynı bölgede düşünemiyorum bile.Bu saçmalık inşallah biran önce biter pkk ülkemizden defolur gider inşallah.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ahval Paranormal
Bak vatan İslam devleti olsa eyvallah işte o zaman namusumuz dinimiz derim ! Peki ya vatan namussuzsa ? Herkes mutlu mesud yaşıyor dediğin gibi..Nasıl bakarsan öyle görürsün ! Sen birtek kendi tarafından bakıyorsun olaya ! Başa geçenler de hepsi kendi çıkarını düşünüyor..Derin devlet denilen bişey var ! Amerikada İsrailde Türkiyede hepsi bir..Türkiye onlara boyun eğebiliyor mu ? Bağdatta kaç milyon insan öldü hepsinde türkiyenin de payı var. Türkiyenin hava sahasını kullandılar ! Çoğu şey onlara ait. Amerika işte böyle Türkiyeyi kullanıyor. Bi jpeg görmüştüm köpeğin üzerinde türk bayrağı. Amerika türkiyenin köpeği diye yazmışlar..

Osmanlı diyonda Osmanlıyı kötüleyen bu devlet değil mi ?! Bende Osmanlıyımmm !
Kavalyem oLsa Öpebilir miyim öLümü ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
ceyhun abi sürmenajın dediğine şu anlamda katılıyorum yıllarca bu insanlar ohal bölgesinde yaşadılar şimdi değil ama yıllar evvel bu ülkeye ait olmadıklarını göstermeye çalışan insanlar vardı öğretmen gitmed doktor gitmedi ve birileri onlara işte bakın sizi istemiyorlar o halde kendi ülkenizi kurun diye kandırabildiler ben dağdakilerin kesinlikle dış ülkelerin piyonu olduğunu savunuyorum belirttim zaten ama oraya giden gençlerin herbirini düşünmek lazım acaba neden oradalar? sürmenajın dediği gibi ne yaşadıklarını herkes bilmez...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Türkiye daha önce boyun eğen bir devletti daha önceki hükümet döneminde ama şuan durum değişti rest çeken ağırlığını hissettiren bir devlet konumuna geldi.Dağdakileri kim kullanıyor peki???Bilinçlenmek istemiyorlar.Cana kıymak neden?Türkleri hiç sevmiyorlar biz kardeşçe yaşayalım diyoruz onlar silahı seçiyor.Pkkyı destekleyen ülke çok yoksa o dağ onlara açlıktan mezar olurdu.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
peki o korkar diğeri korkarsa ve kimse bu insanların elinden tutmazsa vatanseverlikten nasıl bahsedecekler asıl fedakarlık bu değilmi ülkeleri için o insanlara yardım etmeye çalışsalar olmazmıydı kaderleriyle başbaşa bırakanlar da sonra belki korkularından belki cahilliklerinde onlara uyanlara bu kadar acımasızca yaklaşmasınlar herkes her doğruyu kendi bulamayabilir dini tebliğ ederken sahabi korkuyormuydu acaba. dava sahibi olmak işte tam da bu noktada belli olur..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Orada düzen istemeyen pkkdır....Şuan durumlar değişti önceden memur göndermek zordu çünkü korkuyordu millet.Şuan memurlar orada çoğunlaştı artık doğuyu tercih eder fazlalaştı.Yeni iş yerleri kurulmaya başladı.Kürt kardeşlerimiz için TRTmiz bir kanal bile ayırdır.Özgür değiliz diyenlere kapak olsun bu.Kendi kanalınız kendi dilinizde.Hala Türkleri kötülemek niyedir anlamıyorum.Adam devlete zarar vermek için evinin yanındaki elektirik trafosunu yakıyor taşlıyor sonra elektirikler kesiliyor elektiriksiz kalıyor ve başlıyor devlete küfür etmeye
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.