Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
zekasina guvenen????
zekasina guvenen????
translator_35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ezelisila Adlı Kullanıcıdan Alıntı:translator_35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ezelisila Adlı Kullanıcıdan Alıntı:6 - 3 - 2 OLABİLİR Mİ
malesef oda degil ayrica nedeninide yazarsaniz sewinirim
36 YI BİLEŞNELERİNE AYIRDIMPOSTACININ İKİZ ÇOCUĞU YOK DİMİ
ONA GÖRE YANİ VALAL ŞU BAS GİTAR KAÇ YAŞINDA ÇALINMAYA BAŞLANIYRO ACABA 12 YAŞ İYİ AMA BİLEMİYORUM YİNE DE CİN RUHİ ÇÖZDÜ AMA BİZ CİN ALİ AYŞE OLAMADIK
guzel soluyosunda bisii anlamadimyanliss
ben bisii bilmiyorum sendende uc kizinin yaslarini istiyorum ... o kadar ..
YALANNN KÜLLİYYEN YALANN SORUNUN CVABINI BİLİYORSUN BİLMESEN NASIL BENİM VERDİİM CEVABIN YANLIŞ OLUP OLMADIĞINI BİLECEKSİN

ezelisila Adlı Kullanıcıdan Alıntı:translator_35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ezelisila Adlı Kullanıcıdan Alıntı:translator_35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ezelisila Adlı Kullanıcıdan Alıntı:6 - 3 - 2 OLABİLİR Mİ
malesef oda degil ayrica nedeninide yazarsaniz sewinirim
36 YI BİLEŞNELERİNE AYIRDIMPOSTACININ İKİZ ÇOCUĞU YOK DİMİ
ONA GÖRE YANİ VALAL ŞU BAS GİTAR KAÇ YAŞINDA ÇALINMAYA BAŞLANIYRO ACABA 12 YAŞ İYİ AMA BİLEMİYORUM YİNE DE CİN RUHİ ÇÖZDÜ AMA BİZ CİN ALİ AYŞE OLAMADIK
guzel soluyosunda bisii anlamadimyanliss
ben bisii bilmiyorum sendende uc kizinin yaslarini istiyorum ... o kadar ..
YALANNN KÜLLİYYEN YALANN SORUNUN CVABINI BİLİYORSUN BİLMESEN NASIL BENİM VERDİİM CEVABIN YANLIŞ OLUP OLMADIĞINI BİLECEKSİN
tabiki biliyorumm ama baska ipucu wermem die dedimböğğ
ezelisila Adlı Kullanıcıdan Alıntı:18 - 2 - 1 BAK BU OLDU MU YAZDIM AMA GÖREMDİNİZ SANIRIM BUNU
cok uzulerek soyluyorum degil

ezelisila Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AAAAAAAAAAAAAAA KIZACAM AMAAAAAA YOK BAŞKA CEVAP YA böğğ
niye kiziyonn yawww
halbuki cok az kalmisti
ezelisila Adlı Kullanıcıdan Alıntı:translator_35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ezelisila Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AAAAAAAAAAAAAAA KIZACAM AMAAAAAA YOK BAŞKA CEVAP YA böğğ
niye kiziyonn yawww
halbuki cok az kalmisti
çok az kaldı ama bende cevap şıkkı kalmadı böğğ
kalmadi degil bi tane kaldi o da cewap zaten

aslinda zeki birine benziyon ugrassan yaparsinbööö
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi