9 - 2 - 2 yi dememişim başka da kalmadı taze bitti
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
ezelisila Adlı Kullanıcıdan Alıntı:9 - 2 - 2 yi dememişim başka da kalmadı taze bitti

yani benimki briaz matematik hesabı oldu bilmiyorum yöntem doğrumu değil mi ama böyle işte
bay bilmiş cin ruhi
ezelisila Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah aşkına ben ilk mesajımdane yazdım 2. mesajdı sanırım bu postacının ikiz çocuğu varmı diye cevaba gelince 36 yı bileşenlerine ayırdım dedim ya denklem kurdum çarğımları 36 olan 4 sayı buldum bunlar 18-2, 12-3 , 9-4 , 6-6 ydı. ee diğer şıklar olmadı birde bas gitar ne zmna çalınır pek anlamam kapı nuamrasına da çok idkkat etmedim şahsen benim için ilk ip ucu önemliydi . ikiz mi diye sormamdaki kasıt 9 çarpı 4 2 çarpı 2 den 4 ü bulabilirdimyani benimki briaz matematik hesabı oldu bilmiyorum yöntem doğrumu değil mi ama böyle işte
bay bilmiş cin ruhi
giderayak işlerim var bitirilecek, 
sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HIMM CEVAABI VERMEK İÇİN GAÇ KALMIŞIMpufs
AMA ZATEN DAHA ÖNCE NETTE ÖĞRNMİŞTİM
YOKSA NERDEN BİLİCEM O ZEKA BENDE YOK
translator_35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HIMM CEVAABI VERMEK İÇİN GAÇ KALMIŞIMpufs
olsun oda guzel
sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:translator_35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HIMM CEVAABI VERMEK İÇİN GAÇ KALMIŞIMpufs
olsun oda guzel
EYWALLAH KARDEŞİM![]()
SORU İÇİN TEŞEKKÜR ETMİŞ MİYDİM BU ARADAhıms
SORU DA GÜZEL SAĞOLUN...

translator_35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:translator_35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HIMM CEVAABI VERMEK İÇİN GAÇ KALMIŞIMpufs
olsun oda guzel
EYWALLAH KARDEŞİM![]()
SORU İÇİN TEŞEKKÜR ETMİŞ MİYDİM BU ARADAhıms
SORU DA GÜZEL SAĞOLUN...
sende saol
ya ben cok sewerim bole zeka sorularini falan muhtemelende
bundan sora sorarim ama sen bu sefer yaptigin gibi
netten bakip yazmassin cewabi demi kardesimmm
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.