You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

>295457<
RE: ZEHRA
sayfamı kirletmeyin lütfen amaTongue
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Zaten kirli kıss bi temizlik gerekioo benceTongueTongue
Pasaklıı accık bak şu sayfana
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "

zehra ablacm...... rosegul
çok içten,cana yakın,sıcak kanlı (hepsi aynı anlama gelio galiba gülücük ) neyse olsn içime sıgmıyooo ifade rosegul

çok iyi ve güzel kalpli bi abla....ve çok iyi bi dinleyici :D

yine konuşunca rahatladıgm ve yabancılk çekmediğim bi dindaşım... iyiki varsn ablacm rosegul

allah senden ömrün boyunca razı olsun heşy gönlünce en güzel şekilde olsun inşaallah..... rosegul

Baharın güneşi bahtına doğsun acılar kederler gönlünden uzak olsun. Tüm güzellikler ve mutluluklar senin olsun.......... rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
amin amin amin inşallah canım.
Allah razı olsun ecrincim.çok sevindirdin beni rosegul Askimutanmaksırıtık:
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
zehra kayıplarda gören yada duyan yokBig GrinBig Grin yaşam belirtisi göstermiyo saolsun çoookk vefalıymışş:hııh:pkarizm

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 12-04-2009, Saat:01:50 PM, Düzenleyen: Katreİ_Nur.
>295457<

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.