You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ZEBUR İNCİL TEVRAT

ZEBUR İNCİL TEVRAT

Üye
ZEBUR İNCİL TEVRAT
Arkadaşlar ciddi bir soru soracağım

Arkadaşlar ben bu 3 kitabın allah tarafından gonderildiğine inanıyorum fakat ıcındekilere inanmak zorundamıyım kimisi diyor değiştirildi kimisi diyor değiştirilmedi ne olursunuz bana yardım edın eğer inanmassam ıcındekılere küfüre düşermiyim ne olursunuz yardım edın
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
RE: ZEBUR İNCİL TEVRAT
Kuranı Kerim yeter size.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
şuan o kitapların hükmü kaldırıldı ve dedikleri gibi değiştirildi bizim inandığımız incil tevrat zebur şuankiler değil gerçek kitaplardır. şuankiler Allah'ın indirdikleri değil değiştirilmiş olanlar
bu hayatta gülmemi isteyen tek kişi fotoğrafçıydı..
oda parasını istedi zaten
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
imanın şartlarından biri de Allah'ın c.c gönderdiği kitaplara imandır...
yalnız günümüzde kuran-ı kerim dışındaki diğer kitaplar insanlar tarafından tahrif edildiği için Allah c.c onların hükümlerini kaldırmıştır
biz o kitapların bozulmamış hallerine iman etmek zorundayız
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Evet kelama gerek yok, Kuran ayetleri yeter.

Ey inananlar, Allah'a, Elçisine, Elçisine indirdiği kitaba ve daha önce indirmiş bulunduğu kitaba inanın. Kim Allâh'ı, meleklerini, kitaplarını, elçilerini ve âhiret gününü inkâr ederse o, delalete uğrayanlardandır.
Nisa 136

«Biz, Allah'a ve bize indirilene; İbrahim, İsmail, İshak, Yakup ve esbâta indirilene, Musa ve İsa'ya verilenlerle Rableri tarafından diğer peygamberlere gelenlere, onlardan hiçbiri arasında fark gözetmeksizin inandık ve biz sadece Allah'a teslim olduk» deyin.
Bakara 136

Gönderilen Peygamber, Rabbi tarafından kendisine indirilene iman etti, müminler de iman ettiler. Onlardan her biri “Allah'a, meleklerine kitaplarına peygamberlerine iman ettiler.” «Allah'ın peygamberlerinden hiçbirini ayırmayız. Onları “İşittik, itaat ettik. Ey Rabbimiz, mağfiretini niyaz ederiz! Dönüş yalnızca sanadır» dediler
Bakara 285

De ki: "Allah'a, bize indirilene, İbrahim’e, İsmâ'il'e, İshak'a, Ya'kûb'a ve esbata indirilene; Mûsâ'ya, Îsâ'ya ve peygamberlere Rableri tarafından verilene inandık; onlar arasında bir ayırım yapmayız, biz O'na teslim olanlarız."
Ali İmran 84
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 26-11-2014, Saat:01:42 AM, Düzenleyen: osisko.062.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.