You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yusuf aleyhisselam kafir kralın yanında görev aldı diye demokrasi caiz olur mu?

Yusuf aleyhisselam kafir kralın yanında görev aldı diye demokrasi caiz olur mu?

General
RE: Yusuf aleyhisselam kafir kralın yanında görev aldı diye demokrasi caiz olur mu?
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
RE: Yusuf aleyhisselam kafir kralın yanında görev aldı diye demokrasi caiz olur mu?
O zaman bişeyler yazarken parantez içinde bunlarıda belirtmek gerekiyor , çünkü direk olarak şu küfür bu şöyledir , şu kafir işidir denildiği zaman , artık modern ve gelişen toplum bu tür şeyleri söyleyen kişilerden hoşlanmıyor , herşeye karşı çıkan insanlardan hoşlanmıyor heleki dini bahane ederek herşeye haram , herşeye küfür diyenler yüzünden daha da islamdan uzaklaşııyorlar ; onların sevdiği şeyler de ; islama , kurana aykırı olmayan istekleri ve kültürleri dışlamamak gerekiyor , bişeye karşıysak bile karşı çıkılmayan noktalarınıda belirtmek gerekiyor . Kuranın evrenselliğini ve bu temeller doğrultusunda insanların çok farklı şeyleride türetip kültürlerine katabileceğinide anlatmak gerekiyor , senin anlatım tarzın hep onlara karşıymış gibi görünüyor , kötüleri ayıkla kalana seslenme boşver , sıkma onları .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 16-04-2013, Saat:07:01 PM, Düzenleyen: e2828.
General
şu an demokrasi ile anılanlarda temiz bir yan göremediğimden.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Her şeyi boşver kişi eğer samimiyse , ben genel konuşuyorum , kişi ismi vermiyorum , eğer kişi samimiyse o meclise girer , dediğin gibi hiç bir hüküm vermez fakat orda tebliğde bulunur , arada bazı kötü şeyleri engeller bu bile bişeydir yani ; sonuçta kafirle bile konuşmuş , kitap ehliyle bile konuşmuş peygamberimiz , oraya girer hüküm vermez fakat şu yanlış bu yanlış diye uyarır , elinden geldiğince bişeler çabalar , yanlş hükümleri bir miktar engellemek bile bişeydir , fakat samimiyet işte önemli , bunu bahane ederekte kafirle işbirliği yapanlarda olabilir tabi orda haklısın bişey demiyorum , niyet nedir onu bilemem , fakat kalpleri Allah bilir , senin düşüncen hiç girmemekse oraya , farklıysa düşüncen sanada bişey diyemem , herkes düşüncesini söyleyecek sonuçta .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 16-04-2013, Saat:10:50 PM, Düzenleyen: e2828.
General

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
islam algısına verdikleri onca zarardan sonra akp yönetimi hakkında hiçbir iyi niyetim yoktur, aynı şey dünyadaki demokratik islami çalışmalar için geçerli getirdikleri zarar faydadan çok oldu. kendi akdielerinde, esaslarında tutarsızlığa vardılar kendilerinin dünya ve ahiretlerini ifsad ettiler.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.