You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

YURT DISINDA TIP OKUMAK İSTERMİSİNİZ?????

YURT DISINDA TIP OKUMAK İSTERMİSİNİZ?????

Yeni Üye
Cvp: YURT DISINDA TIP OKUMAK İSTERMİSİNİZ?????
BATUG Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Herhangi Bir Sebepten Dolayı Türkiyede Okuyamayıp Yurt Dısında Okumak ısteyen Arkadaslar Tıp Fakultesi Okumak Istermisiniz Hemde Oss Sınavı Sorulmadan .fakülte Romanya Da ,egitim Dili Ingilizce ,6 Yıl. Okul ücreti 3.600 Usd.diger Ulkelere Nazaran Cok Uygun.türkiyede Denkligi Var.isteyen Arkadaslara Bilgi Verebiliriz.özellikle Romanyanın Oradea Bölgesini Diger Bölgelere Göre Daha Avantajlı Görüyorum.tıp Fakultesi Okumak Isteyen Arkadaslar Benimle Irtibata Gecebilirler.........

Saygılarımla

Darulerkam

selamlar,ben duygu.ben 19 mayıs tıp fak.den bu yıl mezun oldum.ve malum tus calısıyorum..benım kazanmak ıstedıgım bolum dermatolojı.turkıye sartlarında hayal gıbı.69-70 puanlarda.yurtdısında uzmanlık yapabılırmıyım dıye dusunuyorum.yazınızı gorunce ılgımı cektı.bana bıraz bılgı verırmısınız.uzmanlık suresı kac yıl,denklık varmı,aylık harcamalar...tesekkurler
Değerliduygu81, kullanıcısı Dec 2008 tarihinden beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum üyesidir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
RE: YURT DISINDA TIP OKUMAK İSTERMİSİNİZ?????
mrb ben bu konuda daha çok bilgi almak istiyorum acaba sizinle daha ayrıntılı nasıl konuşabilirz?
Degerli ronaldogu Kullanicisi Jul 2010 Tarihinden Beri İslami Forum, İslam, İslamiyet
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
arkadaş konuyu 2 yıl önce açmış. ulaşmak isterseniz özel mesaj yollayın bana mail adresini size veriyim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
istemem

kan tutuyor TongueTongueTongue
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
amann

iyi oluyosun Allahtan

kötü oluyosun doktordan biliyolar gülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
neden güzel ülkem var yurt dışında okuyayımgülücük onlar gelsin bizde okusun
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
olsun bizi istemeyeni bizde istemeyiz ablasıgülücük hem sen neden uyanıksın yatsana kız)
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.