You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

yorumlarınızı yaparken....

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
selamünaleyküm...

arkadaşlar site içinde yorumlarımızı yaparken lütfen daha dikkatli olalım başlığı amacından çıkarmıyalım..

siyasi yorumlarımızı siyasi bölüme komik yorumlarımızı komik bölüme yazalim ...

burası ne erbakanın nede tayyibin özel sitesi değil...

burası dini bir site ona göre yapalım artık yorumlarımızı

selamaetlehırrrrrrr
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
RE: yorumlarınızı yaparken....
çok haklısın canım

ewet arkadaşlar lütfendaha dikkatli davranın
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Ewet dini bi site biz laik miyiz dini siyasete alet etmeyelim!...

İslam her yerde! Söylemek istediğim isyan değil tabiki böyle düşünüyosanız siyasi bi yorum yapmam. Ama şunuda söyliyim formun zevkide boş boş konuşarak çıkmıyo...
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Cvp: yorumlarınızı yaparken....
ALEYKÜM SELAM OFLUM.

EVET GERÇEKTEN HAKLISIN.AKŞAM YAZMICAKTIM YORUMLARIMI AMA TUTAMADIM.HATTA TAMAM YETER DEDİM AMA DEVAM ETTİM İŞTE.

KUSURA BAKMAYIM OFLUM REYYANIM.HEM SİZDEN HEM DE MİLLİ GÖRÜŞÇÜ KARDEŞLERİMDEN ÇOK ÖZÜRDİLERİM.
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Cvp: RE: yorumlarınızı yaparken....
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ewet dini bi site biz laik miyiz dini siyasete alet etmeyelim!...

İslam her yerde! Söylemek istediğim isyan değil tabiki böyle düşünüyosanız siyasi bi yorum yapmam. Ama şunuda söyliyim formun zevkide boş boş konuşarak çıkmıyo...

SÜHİMCİM BENİM FİKRİMCE SUYUNU ÇIKARTIK.SÜREKLİ ATIŞIYORUZ OLMAZ Kİ AMA.SÜREKLİ ATIŞARAK GİDEMEYİZ.ALLAH KORUSUN SONU KÖTÜ DE OLABİLİR.BENCE SADECE SİYASİ YAPILACAKSA SİYASİ BAŞLIĞINDA YAPILSIN.DİĞER YERLERE TAŞINMASIN.BİZ BURALARI SİYASET OLMADAN DA DOLDURURUZ İNŞALLAH...
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Tabi cnm böyle konuştuğuma bakmayın siz...
Seçime daha çok var hem o zamana kadar siyasetten bıkınlık gelmesin ki o zaman daha iyi dinleyinWink
E yani o zamanda konuşmayın demezsiniz heraldegülücük neyse ya tmm dediğiniz gibi olsun bnim için sorunyok:D
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Im Not NormaL
Arkadaşlar Ofluya Katılıyorum 1.5 Aydan Beri Yokum Site iyice değişmiş Herkez Makara Yumak Peşinde biz bu siteyi Makara Sitesi olarak acmadık dini bir paylasım forumu olarak actık ama bakıyorum ki istedigimiz duzeyde değil site o yuzden birazdaha seviyeli olalım ... Saygılar ( YÖNETİM )
La ilahe illallah
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
ben uyarımı daha önce yapmışttım bundan sonra başlıkla alakasız yorumlar silinecektir direk haberiniz ola

selametle
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.