You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
RE: Yöneticilere...
Hak vermekle bence ilerleme sağlayamıyoruz yöneticilerin gerektiği kadar görevini yapmadığını düşünüyorum ki severim o ayrı ama doğruyada doğru.
Admine yabancı şarkılar bölümü açmasını rica ettim saolsun açtı ama bir yetkili çıkıpta konuları taşımadı yine tüm konuların tek tek linkini çıkarıp admine özel mesaj attım sağolsun o taşıdı.Bu konunun yeri burası değil diyorum onu oraya açan kişi savunuluyor o yorum yazılana kadar konu taşınabilir mesela.

O kadar çok tek kelimelik konular var ki.vs vs vs denilesi kadar öz eleştirilerimiz var şimdilik bu yeter sanırım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ben muneccım degılım hoca hanımhýms

sopayı cıkardın gene,talabelere kızıp sınırını benden cıkarma,valla cok pıs ısyan ederım sımdı:D
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
eko şu bilenayı yönetici yapalım Big Grin bı gorsun bakalım

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.