You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yöneticiler bir baksın

Yöneticiler bir baksın

Göğe Bakma Durağı.
RE: Yöneticiler bir baksın
Kimse koyun degilki her yazilanaa inanilsin he yazilanlaar icin yanlis demiyorum ki tek bi konudan bahsetmiyorum zaten ssuan. e2828in yada digerlerinin yorumlarinin ne kadsr doğru pldugu herkesc tartisilabilor belki ama banlamak noluyor ya bizim dinimizde aciklama yapip biseyler ogretmekten bu kadar mi aciziz anlamis degilim.

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Karmakarışıklaşmaktayım
En iyisi hiç tartışmamak. Ben çareyi bunda buldum. Çünkü 2 sefer banlandım ben, 2 side farklı yöneticilerdi. 2 sininde kafasında bi cemaat anlayışı var, İslam'ı onların öğrettiği kadarı ile biliyorlar. O cemaate, o görüşe uymayan mesajlarımı ban sebebi yaptılar. Kimse onların gibi düşünmek, ya da inanmak zorunda değil ki. Sebep İslam'i bilgileri yanlış aktarmaktan, çarpıtmaktan deniyor ama, hangi İslam? Senin anladığın İslam farklı, banlanan adamın İslam anlayışı farklı. Bir tek senin bildiklerin mi doğru? Kendi bildiklerini de sorgula. Belki onlar hatalıdır. Ama o yok işte. Kendi doğrularına uymayan kişileri banlarlar. Aha böyle de devam ediyor.
Zaten inancımız olmasa, var olmanın anlamı, anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?

Dünyada dost ister isen Hazreti Allah yeter,
Mürşid-i kâmil ister isen Hazreti Kur’an yeter,
Delil ister isen Hazreti Muhammed yeter,
Meşgul olmak ister isen ibadet yeter,
İbret almak ister isen ölüm yeter,
Bunlar da yetmez der isen Nâr-ı Cehennem yeter.

[Resim: ny4qc.gif]

Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Rep vercem amaa sayini bozmak isstemiyorum :D

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Karmakarışıklaşmaktayım
Sakın ha, yıpradırım. Big Grin
Zaten inancımız olmasa, var olmanın anlamı, anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?

Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Repimden geldigince veririm ayipsiniz karizm :D

H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
sad o dedigin sekilde kimse ceza almaz forumda buna emin olabikirsin.
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Özellikle söylüyorum hakka gırdıgımız felan yok ben gereken şeyi göstertiyorum karşıt görüşlü 2 dindar insanın tartışmasının en son lafı hakkını helal et özür v.s kbakmayın olur ama bazıları işi harbi derecede ileriye goturuyor bu sapıklık gevşeklık döneklik vs dıyenlerde var burası bır dını bır sıte Herkezın gorusune saygı duyulmalı Bız burada Batılı değil HAKKI aramaya calısıyoruz kımseden alıntı yaparak konusmuyorum Adalet burada adaletlı davranalım.. konulara bır goz atın ondan sonra cevaplarınızı verın actıgım konuların yorumlarına bakın...
Emin ol kımseyı rencıde edecek kıracak kelıme konusulmadıkca kımse uzgun olmaz kırılmaz mesajı hakaret olarak saymaz bazı kısılerde sadece kendı gorusunu on plana cıkartıp karsıdakının gorusune saygı duymama rencıde assagılayıcı laflar var bunlar dogru bır davranıs degıl
Bu arada gereken yapıldıgı ıcın tesekkurler ALLAH razı olsun
Emın olun zararsız olanlar banlanmaz banlanıyorsa mutlaka bırsey vardır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-05-2013, Saat:10:58 AM, Düzenleyen: Fecr'ul İslam.
Karmakarışıklaşmaktayım

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
tartışılacak şeyler adabı ile tartışılmıyor, inat ve taassub ön planda olduğundan herkes kendi dışındakileri suçlu görüyor olay bu. hak hiçbirimizin cemaati ile, hocası ile tanınan bir şey değildir. bağımsızdır.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.