“Benim inancım, zayıf ve çelimsiz akıllarımız ile algılayabildiğimiz ve kendisini küçük detaylarda açığa vuran sonsuz üstün bir ruhun mütevazi hayranlığından ibaretir. Bu kavrayamadığımız evrendeki açığa çıkan üstün bir mantık gücünün varlığına olan derin duygusal sağlam inanç benim Tanrı düşüncemi şekillendiriyor.”
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Yolsuzluk Davalari
Yolsuzluk Davalari
“Benim inancım, zayıf ve çelimsiz akıllarımız ile algılayabildiğimiz ve kendisini küçük detaylarda açığa vuran sonsuz üstün bir ruhun mütevazi hayranlığından ibaretir. Bu kavrayamadığımız evrendeki açığa çıkan üstün bir mantık gücünün varlığına olan derin duygusal sağlam inanç benim Tanrı düşüncemi şekillendiriyor.”
...Öyle garip bir dünya...
...Olmaz dediğin ne varsa olur...
...Düşmem der düşersin...
...Şaşmam der şaşarsın...
...En garibi de budur ya;...
...Öldüm der durur yine de Yaşarsın...

foruma uygun oldugu surece her konu acılabılır kanaatındeyım...
deıst,elestırının dozunu asmamak gerektıgı dusuncesındeyım

bu ulkede yolsuzluk yenı bır sey degıl.turkıye cumhurıyetı olalı berı hatta oncesınde de vardı.
basbakan bunları gormezden gelıyor gıbı bır tavır takınmak yalnıs.haberı bıle yoktur belkı de.basbakanı sevmıyor olabılırsın ama bu saygı gostermeyecegın anlamına gelmez.
sozlerım yalnıs anlasılmasın;yapsın,her haltı yesın de demıyorum,savunmuyorum..
Allah ınsanlara dogru yolu gostersın ne dıyelım...
...Öyle garip bir dünya...
...Olmaz dediğin ne varsa olur...
...Düşmem der düşersin...
...Şaşmam der şaşarsın...
...En garibi de budur ya;...
...Öldüm der durur yine de Yaşarsın...
deıst uzun bır suredır burda nazenın ve amacı ogrenmek degıl takılmak,zaman tuketmek anladıgım kadarı ıle

kımseye de zararı oldugunu gormedıM,kendınden baska...
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi