“Benim inancım, zayıf ve çelimsiz akıllarımız ile algılayabildiğimiz ve kendisini küçük detaylarda açığa vuran sonsuz üstün bir ruhun mütevazi hayranlığından ibaretir. Bu kavrayamadığımız evrendeki açığa çıkan üstün bir mantık gücünün varlığına olan derin duygusal sağlam inanç benim Tanrı düşüncemi şekillendiriyor.”
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Yolsuzluk Davalari
Yolsuzluk Davalari
“Benim inancım, zayıf ve çelimsiz akıllarımız ile algılayabildiğimiz ve kendisini küçük detaylarda açığa vuran sonsuz üstün bir ruhun mütevazi hayranlığından ibaretir. Bu kavrayamadığımız evrendeki açığa çıkan üstün bir mantık gücünün varlığına olan derin duygusal sağlam inanç benim Tanrı düşüncemi şekillendiriyor.”
...Öyle garip bir dünya...
...Olmaz dediğin ne varsa olur...
...Düşmem der düşersin...
...Şaşmam der şaşarsın...
...En garibi de budur ya;...
...Öldüm der durur yine de Yaşarsın...
Ne Yani islam islami kabul etmeyenlere kapalimi
Gündem hakkinda yorum bekliyorum. cünkü bu forumda bazen insani inanc temelli yargilayanlara rastliyorum. herseyi dine inanca baglayan. Yahudi gibi islam olmayani insan yerine koymayan Din fasistleri var sadece onlarin görüslerini almak istedim
yazdıgın konuda diyor..
Hadi dinsizlerin sucu islemesini dinsizlige bagliyorsunuzda Dindarlarin bunlari yapmasini neye bagliyicaksiniz ..
bu buyuk bir söz.. cünkü bizler şeytandan daha büyük bir nefsle ugrasıyoruz.. BAzı insanlar varki nafslerine öyle bir yenilmişler ki Hakkı bile inkar ediyorlar.. Bazıları ise Hakka gönülden inanıyorlar belki nefslerine uyuyorlar.. ama elhmd.. ki.. Rabbim cok affedici.. cok merhametli.. Ve Tevvabdır.. TÖvbeleri kabul edendir..
...Öyle garip bir dünya...
...Olmaz dediğin ne varsa olur...
...Düşmem der düşersin...
...Şaşmam der şaşarsın...
...En garibi de budur ya;...
...Öldüm der durur yine de Yaşarsın...
[ Cennet Mekan Abdülhamit Han ]
Emniyet müdürleri görevlerinden alındı
Türkiye'yi sarsan yolsuzluk operasyonlarının ardından 5 emniyet müdürü görevden alındı.
5 ŞUBE MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI
Operasyon haberi Ankara gündemini de sarstı. Bakanlar programlarını iptal etti, Ak Parti MKYK iptal edildi, HSYK akşam saatlerinde olağanüstü toplandı. Aynı saatlerde İstanbul Emniyetinde de hareketli saatler yaşanıyordu. Emniyet Müdürü, tüm şube müdürlerini makama çağırarak toplantı yaptı. O toplantıdan karar ise, sabah saatlerinde çıktı. Operasyonu yürüten 5 şube müdürü görevden alındı. Görevden alınanların Terörle Mücadele Müdürü Ömer Köse, Organize Şube Müdürü Nazmi Ardıç, Mali Şube Müdürü Yakup Saygılı, Asayiş Şube Müdürü Ertan Erçıktı ve Kaçakçılık Şube Müdürü Tuğrul Turhan olduğu öğrenildi.
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
![[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]](http://4.bp.blogspot.com/-xGAoZcgkZ7A/UbuBlKhTrxI/AAAAAAAABSI/MhYEJHQBGl4/s1600/sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg)