You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
RE: Yolsuzluk Davalari
Bilmem Ben Hayatimda cok sükür ki bir dinin arkasina siginip parayi götürmedim. cebimde 3 kurus olsa 1 kurusunu ya afrika ya ya lösemi vakifina bagislarim. ne erbakanin coculari gibi zengin , ne tayyip in oglu gibi gemim ne cemaatin gibi parasal gücüm var. ne insanlara camur aticak kadar onursuz ne ölümle dinle insanlari korkutup cikar pesinde kosucak kadar ahlaksiz degilim. Cemaat akp kavgasi yada bagimsiz yargi polis herne ise ortada büyük vurgun var yada buyuk oyun..
Albert Einstein
“Benim inancım, zayıf ve çelimsiz akıllarımız ile algılayabildiğimiz ve kendisini küçük detaylarda açığa vuran sonsuz üstün bir ruhun mütevazi hayranlığından ibaretir. Bu kavrayamadığımız evrendeki açığa çıkan üstün bir mantık gücünün varlığına olan derin duygusal sağlam inanç benim Tanrı düşüncemi şekillendiriyor.”
Bunu ilk beğenen sen ol.
..Edep Ya Hu..
sizce bu yazıdıgınız şeylerin söylenmesi gereken merci burası mı?

...Öyle garip bir dünya...
...Olmaz dediğin ne varsa olur...
...Düşmem der düşersin...
...Şaşmam der şaşarsın...
...En garibi de budur ya;...
...Öldüm der durur yine de Yaşarsın...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yapmayın,bu kadar ustune gıtmeyın adamıngülücük
foruma uygun oldugu surece her konu acılabılır kanaatındeyım...

deıst,elestırının dozunu asmamak gerektıgı dusuncesındeyım gülücük
bu ulkede yolsuzluk yenı bır sey degıl.turkıye cumhurıyetı olalı berı hatta oncesınde de vardı.
basbakan bunları gormezden gelıyor gıbı bır tavır takınmak yalnıs.haberı bıle yoktur belkı de.basbakanı sevmıyor olabılırsın ama bu saygı gostermeyecegın anlamına gelmez.
sozlerım yalnıs anlasılmasın;yapsın,her haltı yesın de demıyorum,savunmuyorum..

Allah ınsanlara dogru yolu gostersın ne dıyelım...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-12-2013, Saat:02:21 PM, Düzenleyen: taha yusuf.
..Edep Ya Hu..
üzerine gitmiorum kendi cihetimle.. sadece yardım etmeye calısıorum neyi ögrenmek istedigini anlamaya calısarak..

...Öyle garip bir dünya...
...Olmaz dediğin ne varsa olur...
...Düşmem der düşersin...
...Şaşmam der şaşarsın...
...En garibi de budur ya;...
...Öldüm der durur yine de Yaşarsın...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
nıyetın halıs olduguna suphem yok ama yorumlar bana gore bıraz agırdı...
deıst uzun bır suredır burda nazenın ve amacı ogrenmek degıl takılmak,zaman tuketmek anladıgım kadarı ılegülücük
kımseye de zararı oldugunu gormedıM,kendınden baska...gülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-12-2013, Saat:03:38 PM, Düzenleyen: taha yusuf.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.