You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yerime istihare namazı

Yerime istihare namazı

Profesör
RE: Yerime istihare namazı
son dua
sana ayet ve hadis yazdık dimi
daha da inanmıyorsan bişey demiyorum
ve bu konuda tek laf edersen banlarım seni yeter
laf anlamıyorsun sen
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
muhatabına ayet ve sahih hadisler yazdığın halde kendi bağlı bulunduğu görüşte taassup etmesi çok düşündürücü öyle değil mi Reyyan gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
saçmalıklara bağlanması kendini bağlar beni değil gülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
arkadaşlar başkalarının yerine istihare yapılabilir ama neyse bu konuyu o zaman şöyle değiştiriyorum amacımız hayırlı bir sonuca ulaşmak

öyleylse kendiniz için istihare yapın

yayınlanacak olan kitabın kendiniz için dininiz için ve islam alemi için hayırlı olup olmadığı konusunda istihare yapın oldumu böyle yardım edecekmisiniz acaba ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
arkadaşım bizlerin karar verebileceği bir konu değil kesinlikle çok büyük ayrılıklar ve tartışmalar çıkar siz istihare yapın durumu bildirin kitabın bir örneğini postalarım yayılması içinde yardım isterim ama önce hayırlı olup olmadığıyla ilgili kesin bir sonuca varmalıyız
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.