You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yerime istihare namazı

Yerime istihare namazı

.
RE: Yerime istihare namazı
Ya komik olma yeter artık gülücükşimdi senin gibi duacılar, bedduacılar için derlenen çok güzel deyimlerimiz atasözlerimiz var ancak ortam müsait değil.. Sen uyduruk kitaplar yazacağına önce bi kendine çeki düzen ver.. Sen kimsinki beddua ediyorsun be gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
zeynep kitabı ve içindekileri bilmeden yorum yapma istersen kitabın içinde ne yazdığını bilmiyosun bence susman senin için daha hayırlıdır

Yine söylüyorum islam için hayırlı bir işin önüne kim geçiyosa Dünyada ve ahirette bütün hayırlı kapılar yüzüne kapansın
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Benim yazdığım kitap taa menzile kadar seyda hz lerine kadar gitmiştir fakat bana yayınla yada yayınlama demediler beni çağırdılar ama gidemedim

başka insanlardanda yardım alıyım diyorum ama herkes bir dünyanın rengine dalmış gidiyo
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Senin yukarıdaki ifadelerinden nasıl birisi olduğunu tahmin etmek hiçte zor değil kitabının içeriği mühim değil o yüzden ..herneyse umrumdada değil..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.