You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ruhumuz Yeter...
yeni yönetim
reyyan ve rabia arkadaslarimiz ozel sebepler dolayisiyla en azindan bir sureligine aramizdan ayrildilar.kendilerine forumumuzda gecen tum emekleri icin cok tesekkir ederiz. insallah birgun yeniden aramiza donerler. kirasaki ichigo ve guli-cennet super mod olarak aramiza katildilar. zeynepde yoneticilige yukseldi. hepimiz icin hayirli olsun insallah
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
RE: yeni yönetim
zeynep

kirasaki ichigo

Gül-i cennet

Tebrik ediyorumgülücük
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Hayırlı olsun tebrik ediyorum yeni yönetimi

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Rengin sürekli değişiyor kurasaki yada ben mi yanlış gördümgülücük

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Waow :D resmen darbe yapılmış gibi :D
Kurasaki ichigo dışında
En sert mizaçlılar geçmiş yönetime :D :D

Hayırlı olsun onlara :p
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-12-2014, Saat:10:39 PM, Düzenleyen: XooX.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.