You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
Yeni üye.
SeLamın aLeyküm.

Bende SizinLeyim. Kanalınıza Epeydir onLine oldugum icin Arkadaslıgınızı sevdim. Bu yüzden Forumunuza Üyr olmadan gecemedim.

Simdiden TesekkürLerimi iLetiyorum..
DeğerliSuskuN, kullanıcısı Jan 2009 tarihinden beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum üyesidir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
RE: Yeni üye.
vealeyküm selam...

en çok kiminkini sevdin söle bakimmgülücük

hoşgeldin aramıza güzel kardeşim daim olursun inş.
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
O kendisini biLiyor. Tesekkür Ederm.. İns. gülücük Hos buldum.
DeğerliSuskuN, kullanıcısı Jan 2009 tarihinden beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum üyesidir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Hoş geldin.. ne bu böyle sitede gizli kapaklı iş mi döniyokarizm

Sn yenisin şimdi bilmezsin.. bnden habersiz kimse nefes alamaz bu mekanda..karizm:D
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
a.s hoş geldin suskun

inş. adın gibi suskun kalmassın gülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
GüL Güzeli O da biLiyor merak etme gülücük

sühim Hos buldum Evet Gizli kapaklı is Dönüyor seninhaberin yok gülücük Ahanda Suc isledik Cezamız nedir gülücük Söyle cekeLim Gerekirse yatar cıkarım gülücük

Ben yeniyim gaLiba gülücük oLur iLk sana danısıcam ondan sonra Butonşara basıcam Konu yazarken yorum yaparken gülücük Uyardıgın icinTesekkürler gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
Cvp: RE: Yeni üye.
SuskuN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:GüL Güzeli O da biLiyor merak etme gülücük

sühim Hos buldum Evet Gizli kapaklı is Dönüyor seninhaberin yok gülücük Ahanda Suc isledik Cezamız nedir gülücük Söyle cekeLim Gerekirse yatar cıkarım gülücük

Ben yeniyim gaLiba gülücük oLur iLk sana danısıcam ondan sonra Butonşara basıcam Konu yazarken yorum yaparken gülücük Uyardıgın icinTesekkürler gülücük

biliyom anladım onun bildiğini bizde bilelim diyom fena olmaz hanigülücük
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.