You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
Yeni Tema
Sitemizin teması değişmiştir. Hiç kullanmadığımız bordo kırmızı renklerde bi tema hazırladım.Biraz daha canlı olması için.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Yeni Tema
kullanıcı gruplarınıda düzenledim yeniden. temada eksik olan yerler varsa söyleyebilirsiniz. site kapalı kaldığı için indexler gözükmüyor o yüzden biraz düşüş olabilir sitede merak etmeyin. yakın zamanda tekrar indexler yerine gelir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
güzel olmuş beğendim ben gülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
merak etmeyin inşallah birdaha böyle uzun süreli kapanma olmucak. zaten bu yüzden değişiklikler ve düzeltmeler yaptım. Bi süre için sitemizde düşüş oldu çünkü googledaki indexlerimiz düşmüş. Onlar yakın zamanda yerine gelir ve ziyaretçi sayımız eskisinden iyi olucak inşallah. Resimlerde gif uzantılıydı onları jpg olarak değiştirdim bu sayede tema biraz daha hızlı çalışcak kasılmadan.Ayrıca aksakalda temamızın logosunu hazırladı onada teşekkürler.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-01-2010, Saat:01:52 AM, Düzenleyen: AtMaCa.
LoadinG....*
guzel olmus tema begendım :D

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
evet tema bencede çok güzel oldu bende beğendim hatta en beğendiğim temaların başında geldigülücük ama şu indexler uçtu onlar bi yerine gelse iyi olucak
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.