You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Neşid ~ Çok güzel..

Yeni Neşid ~ Çok güzel..

.
RE: Yeni Neşid ~ Çok güzel..
Anladım ...müslüman= zulüm, işkence, eziyet...2 yıl kadar cezayir'de yaşayan arkadaşlar var tanıdık..bu tür bir dışlanmadan bahsetmemişlerdi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
ben severim bulundugum ülkenin tarihini araştırmayı oraları analiz etmeyi ya zaten okumaya gelen okulunu okuyor çalışmak için gelen para kazanmaya bakıyor pek ilgilenmiyorlar ülkenin geçmişiyle gittiği yolla birebir ağızlardan dinledim olayları hükümet askerlerinin suriyede sakal bırakıp orta eyitim görüp insarı balkonlardan atıklarını insanlrı çöle bırakıp kaçmak serbest günde helikopterle bir öyün yemek bunları 15 20 yıllık şuanki iktidar yaptı yani
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
şamil baseyew derki bir mücahidi güldürmek istiyosan onu ölümle korkut bende diyorumki gerçek bir müslümanı güldürmek isitiyosan onu dininden dolayı gözaltına almayla korkut gülücük hayrlı gecler
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Fasih arapca mi şive mi?
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.