You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
Cvp: RE: Yeni Bölüm
artwinli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Madem öle bilenler bi el atsın...
Ve bi konu altında toplasın
Sonra da biz seçelim.. olmaz mı admin.
Bir yarışma yapalım isterseniz...
Bilenler bişeyler yapmaya çalışsın..

dediğin gibi forumda kullanmak istediğiniz ifadeler var ise bunu bi konu başlığı açarak bana iletebilirsiniz.Beğenirsem koyarımTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Yeni Bölüm
aferin sana atmaca bunlar güzel olmuş
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Ama bn diğer ifadeleride seviyodum... Hele anıran surat varya:D olangülücük o çok güzeldigülücük
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Cvp: Yeni Bölüm
ben burda yöneticimize teşekkür etmek istiyorum..

şu iki gündür maşallahı var..

vede bence sitedeki bölümler 4 4lük...

başarılar dilerim...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben burda yöneticimize teşekkür etmek istiyorum..

başarılar dilerim...

teşekkür ederiz iyiSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben burda yöneticimize teşekkür etmek istiyorum..

başarılar dilerim...

tşk ederim aysesena herşey sizler içingülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Arkadaşlar Sitemiz Dini içerikli bi site oldugu için genellikle dini konularda konu başlıkları acma konusundaki goruslerinizi belirtirseniz amacımızdan çıkmamıs oluruz diye dusunuyorum.Normal içerikli bir site olsaydık istediginiz bolumlerin tamamı zaten ilk acıldıgı zaman aktif olmus olurdu bundan supheniz olmasın..Ama bir bolum acarken bolume eklenecek konu miktarını goz ardı edemem.Eger yeterince aktif olmayacak bir konu baslıgı ise zaten acmıyoruz.Goruntu kirliliginden baska bir amaca hizmet etmiyor.içinde sadece bir kac konu acılıyor gerisi bos.
Ama yok bu bolum acılsın elimden geleni ardıma koymam herseyi yaparım dediginiz bolumler varsa eger bu bolumleri acmaktanda cekinmem.Yeterki siz bana bu isteginizi belirtin ve cabanızı gosterin..Ve bu bolumlerde yetkide veririm.Moderatorluk gibi.

Umarım konu anlasılmıstır..Bolum acmak mesele degil onemli olan o bolumu doldurucak bilgi ve yetenege sahipmisiniz....

Tşkler
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
bende bunu anlatmaya çalışıyorum ama anlatamıyorum galiba neyse sen anlattın gayet güzel hemde sağol serhat
Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
saglık bolumune RUH SAGLIGI adı altında bı baslık acabılırmıyız sevgılı yonetım halkı?
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.