You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

köyün delisi
RE: Yeni Bölüm
benim forumun görüntüsü hakkında bazı eleştirilerim var.üst kısım çok kargacık burgacık..slogan hiç görünmüyo bile..siteye kaçıncı girişim daha az önce gördüm..sarı lacivert yazı ise renk seçimi ve yazı karakteri itibariyle itici durmuş..yanlış anlaşılmasın anti-fb anlayışına sahip değilim takımlarla işim olmaz..forumun amblemi beyaz zemin üzerine olmamalıymış bence, daha büyük ve sloganı daha coşkulu olabilirdi..bence başka bi slogan bulmalı..yanlış anlamayın moral bozmak değil amacım..sadece kendi fikrim ve zevkim doğrultusunda forumun daha güzel hatta en güzeli olmasını istiyorum..umarım kimse bana kızmaz..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
ne kızacağız kardeşim herkesin görüşünü almak için açıldı bu başlık zaten...

değerli görüşleriniz için allah razı olsun özeelikle sarı lacivert evet bencede çok itici duruyorrrr...

yav bide şu ifadeleri halldin yaaaaa
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
bir gün değil mümkünse hemen olsun eyyy ahaliii sizde bişe deyinki halletsinler şunu
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Madem öle bilenler bi el atsın...
Ve bi konu altında toplasın
Sonra da biz seçelim.. olmaz mı admin.
Bir yarışma yapalım isterseniz...
Bilenler bişeyler yapmaya çalışsın..
>>>Artwinli Copyright © 1990 - 2009 ®<<<
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
süleyman ifadelerdenmi bahs ediyon
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
oflu serhatın geliceği yok baktım sende çok istiyosun ben değiştirdim ifadeleri umarım bunları beğenirsingülücük beğenmezsen yeniden değiştirirm sen iste yeterkiTongue

he bide bundan sonra sen hiç ilgilenmiyon siteyle diye birşey söylemezsin umarımgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.