You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yardımınız gerekiyor stop! Kadıköydeyim stop!=)

General
Arkadaşlar shs dosyası açmak için program indirmem gerekiyor nerden bulacağım nasıl yapacağım bilgisi olan varsa lütfen rica ediyorum yardım edin blen birileri bana ulaşsın stop!:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Yardımınız gerekiyor stop! Kadıköydeyim stop!=)
Dosyanın Kısa adı: SHS dosyası

Dosyanın Uzun Adı: Shell Scrap Object

Dosya Açıklaması: Çalıştırılabilir dosyadır.

Herhangi bir dosyaya Shell Nesnesi eklenerek dosya uzantısı değiştirildiğinde Windows tarafından açılabilir.

Dikkat: Bilmediğiniz bir kaynaktan SHS dosyası aldıysanız sakın açmayın. büyük ihtimalle virüstür.

Gerekli Programlar Windows Shell işletici (shscrap.dll)
SHS Dosyası Nasıl Açılır ?

SHS dosyasına çift tıklamanız yeterli. windows otomatik çalıştırır. Eğer çalışmıyorsa Kullandığınız windows ile uyumlu değildir

veya elinizdeki standart bir SHS dosyası değildir.

umarım yardımcı olur
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Teşekkürler Ekrem benim pc vista xp değil ondan dolayı açılmıyor olabilir mi?Program nasıl yüklenecek herhangi bi link vs varmıki?Nasıl bişey bu yahu oyyyBig Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
SHS Dosyası Nasıl Açılır ?

SHS dosyasına çift tıklamanız yeterli. windows otomatik çalıştırır. Eğer çalışmıyorsa Kullandığınız windows ile uyumlu değildir

vista ile uyumlu olmayabilir.Herhangi bi program varmı açmak için diye baktım ama bulamadım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-01-2010, Saat:06:57 PM, Düzenleyen: AtMaCa.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.