Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
! Yaprak'tan Pratik Bilgiler !
! Yaprak'tan Pratik Bilgiler !
beni en çok sinir eden durumlardan birisidir ..açılmayan Kavanoz kapakları ayyy
şimdi bilgilerimizi paylaşalım kii faydamız olsun ..
Bulaşık yıkanan lastik eldivenler oluyor ya hıh işte tamda onlar .. Evet onunla açıyoruz kolayca ..
Diğer bi yöntem ise streç filmle açıyoruz .. Bu iki yöntem elimizin kaymasını önlediği için kolayca açılacaktır ..
Daha inatçı durumlarda ise tahta kaşıkla kenarlarına vuruyoruz yada kapağın üstüne tam ortasına vuruyoruz ben genelde bu yöntemi kullanıyorum ortasına bastırıyorum ve tık açılıyor
son bişey daha söyleyelim ..
Bi kasenin içine sıcak suyu koyuyoruz kavanozu ters çevirip içine koyuyoruz ve sadece 30 saniye bekletmemiz yeterli olucaktır

reçel,bal,pekmez gibi yapışkanlı yiyeceklerde kavanoz kapağını tutar ve açmamızı zorlaştırır bunada çözüm bulduk .. Kapağı kapatmadan kavanozun ağzına streç film sarıp kapağını öyle kapatıyoruz .. Açarken sıkıntıya Son !

bunu bende deniycem .. Özellikle kzartma yağsı koyduğum kavanozda yapışıyor
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar

Şimdi söyleyeceğim şaşırmak yok tamam mııı
karbonat .. Evet yanlış okumadınız karbonat dedim ..Bi kasenin içine 2 kaşık karbonat koyuyoruz 1 kaşıkta su ekliyoruz ve krem haline gelene kadar karıştırıyoruz , bu krem haline gelen karışımı telefonumuzdaki çiziklerin üzerine dairesel şekilde sürüyoruz .. Arabalara nasıl pasta cila atılıyorsa sizde yavaş yavaş çiziklere sürün ve zamanla kapandığını göreceksiniz .. Bu işlemi haftada 2 kere yapmanız yeterlidir ..
Diğer bi yöntem ise Diş Macunu

macununuzu kadife veya kumaş parçasının üzerine sıkın ve emilmesini bekleyin daha sonra kumaşla ekranı hafifçe silin ..
Bu Yöntemle Sadece Yüzeysel Çizikler Kapanmaktadır.Derin çizikler bu yöntemle Kapanmaz..

yazı alıntıdır ama en kısa zamanda bende denycem

ütü yaparken parlamayı yok etmek için mucize formül öneriyorum size şimdi

patatess
evet patatesi ortadan 2ye bölüyoruz ve parlayan yerlere sürüyoruz
parlamanın ortadan kaybolduğunu göreceksiniz ..Bence süper fikir .. Siyah pardesümü ütülerken parlıyodu aynı şekilde kumaş eteklerimde öyle bunu kesinlikle deniycem

ütüleme sırasında oluşan yanıklarada çözüm var hi. Tasalanmayın hanımlar

kumaşta oluşan ütü yanığına anında müdahale ediyoruz yanımızda oksijenli su bulunduruyoruz ve içinede bi bez atıyoruz yanan yerleri hemen bu bezle siliyoruz ve hemen ardından üzerine kağıt havlu veya peçete koyarak tekrar ütülüyoruz .. Ve ütü yanığı ortadan kayboluyor ..
Yazı alntıdır. Hiç böyle bişey daha önce başıma gelmedi o yüzden yorum yapamıycam

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi