You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

! Yaprak'tan Pratik Bilgiler !

! Yaprak'tan Pratik Bilgiler !

General
RE: ! Yaprak'tan Pratik Bilgiler !
Cam Kavanoz Kapakları
beni en çok sinir eden durumlardan birisidir ..açılmayan Kavanoz kapakları ayyy icon
şimdi bilgilerimizi paylaşalım kii faydamız olsun ..
Bulaşık yıkanan lastik eldivenler oluyor ya hıh işte tamda onlar .. Evet onunla açıyoruz kolayca ..
Diğer bi yöntem ise streç filmle açıyoruz .. Bu iki yöntem elimizin kaymasını önlediği için kolayca açılacaktır ..
Daha inatçı durumlarda ise tahta kaşıkla kenarlarına vuruyoruz yada kapağın üstüne tam ortasına vuruyoruz ben genelde bu yöntemi kullanıyorum ortasına bastırıyorum ve tık açılıyor gülücük
son bişey daha söyleyelim ..
Bi kasenin içine sıcak suyu koyuyoruz kavanozu ters çevirip içine koyuyoruz ve sadece 30 saniye bekletmemiz yeterli olucaktır gülücük
reçel,bal,pekmez gibi yapışkanlı yiyeceklerde kavanoz kapağını tutar ve açmamızı zorlaştırır bunada çözüm bulduk .. Kapağı kapatmadan kavanozun ağzına streç film sarıp kapağını öyle kapatıyoruz .. Açarken sıkıntıya Son ! gülücük
bunu bende deniycem .. Özellikle kzartma yağsı koyduğum kavanozda yapışıyor Sad
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Çizik Telefonlarınıza da Çözüm bulduk ..
Şimdi söyleyeceğim şaşırmak yok tamam mııı gülücük karbonat .. Evet yanlış okumadınız karbonat dedim ..
Bi kasenin içine 2 kaşık karbonat koyuyoruz 1 kaşıkta su ekliyoruz ve krem haline gelene kadar karıştırıyoruz , bu krem haline gelen karışımı telefonumuzdaki çiziklerin üzerine dairesel şekilde sürüyoruz .. Arabalara nasıl pasta cila atılıyorsa sizde yavaş yavaş çiziklere sürün ve zamanla kapandığını göreceksiniz .. Bu işlemi haftada 2 kere yapmanız yeterlidir ..
Diğer bi yöntem ise Diş Macunu gülücük
macununuzu kadife veya kumaş parçasının üzerine sıkın ve emilmesini bekleyin daha sonra kumaşla ekranı hafifçe silin ..
Bu Yöntemle Sadece Yüzeysel Çizikler Kapanmaktadır.Derin çizikler bu yöntemle Kapanmaz.. gülücük
yazı alıntıdır ama en kısa zamanda bende denycem gülücük
Ya Söylersem Kim Anlar ?

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ütüdeki Parlamayı Yok Etme
ütü yaparken parlamayı yok etmek için mucize formül öneriyorum size şimdi gülücük
patatess gülücük evet patatesi ortadan 2ye bölüyoruz ve parlayan yerlere sürüyoruz gülücük parlamanın ortadan kaybolduğunu göreceksiniz ..
Bence süper fikir .. Siyah pardesümü ütülerken parlıyodu aynı şekilde kumaş eteklerimde öyle bunu kesinlikle deniycem gülücük
Ya Söylersem Kim Anlar ?

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ütü yaparken oluşan yanıklar
ütüleme sırasında oluşan yanıklarada çözüm var hi. Tasalanmayın hanımlar gülücük
kumaşta oluşan ütü yanığına anında müdahale ediyoruz yanımızda oksijenli su bulunduruyoruz ve içinede bi bez atıyoruz yanan yerleri hemen bu bezle siliyoruz ve hemen ardından üzerine kağıt havlu veya peçete koyarak tekrar ütülüyoruz .. Ve ütü yanığı ortadan kayboluyor ..
Yazı alntıdır. Hiç böyle bişey daha önce başıma gelmedi o yüzden yorum yapamıycam gülücük
Ya Söylersem Kim Anlar ?

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.