You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yanlışlar ve Doğrular Karışık

Forumcu
Siteyi kuran şahsa bir şey danışmak istiyorum, beni mazur görsünler efendim..

Sayın efendim, insanlara faydalı olmak niyetiyle belki bu siteyi açtınız. Allahü teala sizden razı olsun.

Belki çok kişiler geldi burada yazan bilgilerden istifade etti. İtikadını düzeltip, doğru yolu öğrendi. Ne güzel, ne güzel...

Ancak sitedeki bütün mesajlar doğru mu? Ne yazık ki efendim doğru değil.
Mezhepsiz, bid'at sahibi, zındık olanların yazdıkları mesajlarda var sitede.

Belki birçok masum insanlarda siteye geldiler, bu kimselerin sapık fikirli mesajlarını okudular, aldandılar, imanlarını kaptırdılar.

Böyle olamaz mı? Elbette olabilir efendim.

Diyorum ki efendim, siteyi tetkik etmek suretiyle, böyle bozuk fikirlileri olup da bunları yaymak isteyenlerin açtığı konuları siteden kaldıramaz mıyız?

Masum insanlar bunlara aldanmasınlar, Allahü teala muhafaza buyursun. Hepimizi alemlere rahmet olan Peygamber Efendimize (sallalühü aleyhi ve sellem) uymakla şereflendirsin. Amin.
Allah'ım bizleri sadece senin rızanı düşünen kullardan eyle.
Allah'ım sen kimlerden razıysan, kimleri seviyorsan, bizleri onlarla dost eyle.
Dinimizi yanlış öğrenmekten bizi koru. Amin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Yanlışlar ve Doğrular Karışık
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-08-2015, Saat:03:54 PM, Düzenleyen: Arkadaş.
Forumcu
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-08-2015, Saat:04:08 PM, Düzenleyen: Arkadaş.
.
Çok haklısınız..eminimki tüm başlıkları teker teker kontrol ediyorlardır offline iken..Menfaat sağlayacakları başlıkları uygun zamanda açma derdindeler..Müdahale edincede edep dışı bir üslupla tepki veriyorlar.Fikir sahibini aşağılarcasına..Aslında bunda bizlerinde payı var..Bilgi eksikliği/donanımsızlık.Yanlış olduğunu bildiğin/yanlış olduğuna inandığın bir bilgi(!)'yi ancak sahip olduğun donanımla çürütebilirsin..Sanırım bunda eksik kalıyoruz..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-08-2015, Saat:04:42 PM, Düzenleyen: Mihman.
Kıdemli Üye
Ahir zamandayız, ne yazık ki bidatler zamanla çoğalıyor.
Elhamdülillah, Müslümanım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Yok dur derdimi anlatamadım. Önce şu örnek vermiş olduğunuz kişinin açmış olduğu konulara filan bakayım. Sonra yorum yazayım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Burası forum; bir tarikat/ cemaat sitesi değil ki herkes aynı şeyi düşünsün, tekdüze
yorum olsun.. Burada ehli sünnet çoğunluktadır, ama selefi, vehhabi, zahiri, şii; değişik tarikat ehli v.s. her görüşten insan uğrar, tıpkı reelde olan gerçek gibi.. Hatta ateistler, evrimciler de gelir, sorular sorar; buradakiler cevap vermeye çalışır, dinimize hakarete varmadığı sürece katlanılır.. Bu yorumları okuyanlar da karşılarına çıkması muhtemel böyle fikirde insanlara karşı uyanık olmayı öğrenir, donanım kazanır.

Bir de ad vererek bir forum üyesi hakkında bu tarz ifadeler doğru değil. O kişinin yorumlarını beğenmediyseniz siz de konusuna ehli sünnet görüşlerini yazarsınız,
herkes okur, faydalanır; zaten yorum yapan arkadaşlar olmuş. gülücük
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 16-08-2015, Saat:10:20 AM, Düzenleyen: Nazlıcan.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.