You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Y.İ.H. duvarından nameler...:)(mutlaka okuyun)

Y.İ.H. duvarından nameler...:)(mutlaka okuyun)

kimya-yı saadet
RE: Y.İ.H. duvarından nameler...:)(mutlaka okuyun)
Abi hayırdır? Kafayı cilalamadın inş!...gülücük
Ayrıca sizin zamanınızda kız erkek sınıfları ayrı değilmiydi? Kızların sıralarını nasıl görüyodun?(hem kendini bu kara öven insanda görmedim ya) gülücük
Ayrıca serap kolik hangi sınıf?
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Cvp: RE: Y.İ.H. duvarından nameler...:)(mutlaka okuyun)
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abi hayırdır? Kafayı cilalamadın inş!...gülücük
Ayrıca sizin zamanınızda kız erkek sınıfları ayrı değilmiydi? Kızların sıralarını nasıl görüyodun?(hem kendini bu kara öven insanda görmedim ya) gülücük
Ayrıca serap kolik hangi sınıf?

KIZLAR MASALARINA YAZACAK İSİM Mİ BULAMAMIŞTA SENİN İSMİNİ YAZMIŞTongue
bence sıraya yazılacak en güzel isim SAMİ YUSUFFFF!Smileokgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
valla onları ne zaman nasıl yazdım hiçmi hiç hatırlamıyorumgülücük sınıflarımız ayrıydı ama son deprem senesi çadırda okumuştuk bi dönem onlar sabahçı biz öğlenciydikgülücük bi kız vardı uyuz hergün bişeyler yazıyodu en son kim olduğunu öğrenip gidip dövmüştüm beni şikayet etti sorna müdüre ne güzel sevinmiştim okuldan atıcaklar die ama babam sağolsun bu aşk burada bitmez dedigülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Hangi sınıf acep sorması ayıp serapkolik?
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
o duvarlar kaç kere badana edildi, ben müdür olsam badana yaptırmam.
imam hatipe ilk girdiğim günle son günüm arasında ne büyük fark var, binlerce öğrencisi olan okul, düz bölümüne bile sınavla alınan okul bir yaz tatili ardından on kişilik sınıflarla 130 öğrenciyle kalakaldı. herşey ruhunu o anda yitirdi, çünkü insanlar samimiyetlerini yitirdiler bir 28 şubat sonrası sabahında.
ruhsuzluğundan yakındığım o okul, aradan on yılı aşkın süre geçti, şimdi?.. mezun olduğum gğnle bugünü kıyaslayamam bile.
bu sabah giderken düşünüyordum; okuldaki hocalar neler yaşadı, özel hayatlarında ya da iş hyayatlarında, öğrenciler keza, kimler nerelere gitti ne tercihlerde bulundu, bizim başımızdan neler geçti nerelerden geçip nerelerde durduk..
o zamanlar olsa kimse bilemezdi, hayatın tamamını henüz hiçbirimiz yaşamadık..
üzülere; hey gidi günler..
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.